Hattyú a tavon

2010. június 5., szombat, Magazin

Bajka László sepsiszentgyörgyi lakos június 1-jén és 2-án hattyút fedezett fel és kapott lencsevégre Sepsiszentgyörgy határában, a Kerekerdői-tavon

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2010-06-05: Magazin - :

Dancs Annamari debütje

Az elmúlt hónapokban Dancs Annamari megfeszített tempóban készült pályafutásának talán egyik legfontosabb felkérésére, hogy a bukaresti Ion Dacian Nemzeti Operettszínházban vendégszerepeljen. Az énekesnő szülővárosa és Bukarest között osztotta meg mindennapjait, több időt töltve a fővárosi operettszínház próbatermeiben:
2010-06-05: Magazin - :

Két év múlva 3D-s Titanic

James Cameron tervei szerint az 1912-ben elsüllyedt luxus-óceánjáró katasztrófájának századik évfordulójára kerülhet a mozikba az 1997-ben bemutatott Titanic háromdimenziós változata.