KézilabdaEdzői továbbképző

2010. június 7., hétfő, Sport

Június 14—16. között a Sepsiszentgyörgyi HCM a Román Kézilabda-szövetséggel közösen kézilabda-edzői továbbképzőt szervez Kovásznán.

További információkért vagy jelentkezni hívják a 0740 202 255-ös (Vida Attila) telefonszámot, vagy látogassák meg a www.hct.ro internetes portált. Az első ízben megtartandó eseménnyel egy időben — június 14—20. között — 1994—1995-ben született fiú kézilabdázóknak tartanak tábort szintén Kovásznán. A kézilabdatáborban előreláthatólag negyven sportoló vesz majd részt, akik Kolozsvárról, Székelyudvarhelyről, Fogarasról, Brassóból és természetesen Sepsiszentgyörgyről gyűlnek össze. A két rendezvény támogatói: Bertis, Biborţeni, Hotel Turist, Jacko Sport, Diószegi-pékség, Kovászna Polgármesteri Hivatala és a Kőrösi Csoma Sándor Iskolaközpont. Az esemény médiapartnere a Sepsi Rádió. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1426
szavazógép
2010-06-07: Sport - :

Mozgalmas hétvége (Atlétika)

Nagyon mozgalmas hétvégéjük volt a sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör tagjainak. Az amatőr atléták két versenyen is részt vettek: volt, aki a Bukarestben megtartott Veteránok országos bajnokságon, és volt, aki a Tusnádmaratonon indult.
2010-06-07: Sport - :

Ügyeskedő Tompa Krisztián (Motorsport)

A sepsiszentgyörgyi Sugás Motoros Klub versenyzője, Tompa Krisztián a 13. helyen fejezte be a motokrossz Európa-bajnokság negyedik, zernyesti futamát.