Célegyenesben a Tipp-vb

2010. június 7., hétfő, Sport

Már csak szűk három nap maradt, hogy postára adják tippjeiket a június 11-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság csoportmérkőzéseire.

Székelyföld minden idők legnagyobb nyereményeivel kecsegtető játékára, a Háromszék napilap és a Régió Rádió közös tippversenyére eddig több százan jelentkeztek, de természetesen még senki sem késett le semmiről.

A lapunk hasábjain június 1-jétől a június 9-i beküldési határidőig közlendő tippszelvény rendelkezésükre áll, nincs más feladatuk, mint kivágni, beírni a nyertes tipposzlopot, és beküldeni a szerkesztőség címére. Rengeteg különböző műfajú nyeremény várja a futballszakértőket és szerencséseket egyaránt, a fődíj pedig egy nagy képernyős televízió, amelyet a világbajnokság legvégén az összetett verseny nyertese vihet haza.

A játék szabályzatát elolvashatják a Háromszék mai lapszámában a 6. oldalon vagy a www.3szek.ro és a www.regioradio.ro honlapon. Izgalmas júniust kívánunk!

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1417
szavazógép
2010-06-07: Sport - :

Negyedik a gelencei iskola (Labdarúgás)

Az általános iskolák országos bajnokságának Câmpulung Muscelen megrendezett döntőjen járt a gelencei Jancsó Benedek Általános Iskola alsó tagozati labdarúgócsapata.
2010-06-07: Sport - :

Gondolkodjunk (Periszkóp)

Míg mi itthon a KSE-napok és a Szentgyörgyi Sportnapok kavalkádjában mozogtunk, az Európai Olimpiai Bizottság (röviden EOC) Málta fővárosában, Valettán az Európai Játékok ötletét boncolgatta.