Zöldpont környezetvédelmi tábor

2010. június 8., kedd, Közélet

A Gábor Áron Műszaki Oktatási Központ (GÁMOK), az Evita és a Zöld Nap Egyesület május 29-én és 30-án Zöldpont környezetvédelmi tábort szervezett a Katrosában.

Felső-Háromszék négy településének hét iskolájából került ki az a tíz csapat, mely részt vehetett a kétnapos környezetvédelmi táborban, ahol gyalogtúrára, különböző vetélkedőkre (pl. faismereti versenyre), vetített képes előadásokra is sor került. A szervezők három csapatot díjaztak: első díjban a GÁMOK Dexter, második díjban ugyancsak a GÁMOK Nature’s Shield nevű csapata, harmadik díjban pedig a torjai Kicsi Antal-iskola Csipet csapata részesült. (Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1387
szavazógép
2010-06-08: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Mozgásban a fiatalok

A program hivatalos neve Háromszék mozgásban, de a fiatalok legújabb rendezvényéről, a Hárit (Háromszéki Ifjúsági Tanács) karavánjáról van szó.
2010-06-08: Közélet - :

Hidvégen is razziáztak

Folytatták a nagyszámú roma közösséggel rendelkező településeken szervezett razziák sorát. Előpatak és Nagyborosnyó után Hidvégen szervezett elrettentő akciót a rendőrség.