Koncertek a zenepavilonban

2010. június 9., szerda, Közélet

A zágoni ifjúsági fúvószenekar fellépésével vette kezdetét Sepsiszentgyörgyön a nyári szabadtéri fúvóskoncert-sorozat.

Ezentúl vasárnaponként déli tizenkettő és egy óra között a megye fúvószenekarai az Erzsébet parkbéli zenepavilonban lépnek fel. A nyitókoncertre inkább az idősebb korosztály volt kíváncsi, de fiatalok is tapsoltak nekik. A koncertekkel a zenés promenádok letűnt világát próbálják feleleveníteni, egyben a fiatal generációkkal megszerettetni a fúvószenét — mondta a zágoni fúvósok karnagya, Musát Gyula. (Bokor)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1383
szavazógép
2010-06-09: Közélet - :

Nyílt nap a környezetvédelemnél

Nyílt napot tartott a megyei környezetvédelmi hivatal a környezetvédelmi világnap alkalmából.
2010-06-09: Közélet - :

Követendő példa

Házi kiállítás nyílt tegnap délután a sepsiszentgyörgyi Hófehérke Óvodában a tanintézmény fennállásának 40. évfordulója alkalmából hirdetett logópályázatra beérkezett munkákból, ugyanakkor eredményt is hirdettek.