Elhalálozás

2010. június 24., csütörtök, Elhalálozás

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk rokonainkkal és ismerőseinkkel, hogy a sepsiszentgyörgyi

GECSE LŐRINC

életének 68., boldog házasságának 33. évében hosszas, de türelemmel viselt betegség után 2010. június 21-én elhunyt.

Temetése június 25-én, pénteken 16 órakor lesz a református vártemplom ravatalozóházától.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

6114

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy az olaszteleki születésű

özv. SEBESTYÉN ELVIRA

életének 87. évében elhunyt.

Temetése 2010. június 24-én 14 órakor lesz a baróti ravatalozóháztól az olaszteleki temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

A gyászoló család

T

Részvétnyilvánítás

A sepsiszentgyörgyi Magyar Férfidalárda és a Cantus Firmus Vegyes Kar őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak GECSE LŐRINC, lelkes támogatónk elhunyta alkalmából. Pihenése legyen csendes.

4234833

A Mimy-zup üzletlánchálózat őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak GECSE LŐRINC elhunyta alkalmából. Nyugodjék békében.

4234834

A BRUCOM-LONT pékség munkaközössége őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak GECSE LŐRINC elhunyta alkalmából. Nyugodjék békében.

4234835

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a lemhényi KELEMEN ANTALRA, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

2108

„Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek." (Juhász Gyula) Szeretettel emlékezem drága jó fiamra, a kovásznai OLOSZ CSABÁRA halálának második évfordulóján.

Bánatos édesanyja Marosvásárhelyről

2106

Mély fájdalommal, szeretettel és tisztelettel emlékezünk édesanyánkra, BERECZKY LAJOSNÉ SIMON ILONKA tanítónőre halálának ötödik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Leányai és unokái

4234534

Csillag volt, mert szívéből szeretett, s mi úgy szerettük, ahogy csak lehetett. Elment tőlünk, mint a lenyugvó nap, de szívünkben él, és örökké ott marad. Fájó szívvel emlékezünk ZIMMERMANN MÁRIÁRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye, gyermekei, unokái és azok hozzátartozói

4234610

Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírodra vihetünk. Könnycsepp gördül végig arcunkon, mert hiányzol nagyon. Elfelejteni nem lehet téged, sajnos, meg kell tanulni élni nélküled. A búcsúszó, amit nem mondhattál ki, elmaradt, de jóságod szívünkben maradt. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi OLÁH SÁNDORRA, akit ma egy éve kísértünk utolsó útjára. Emléke szívünkben örökké élni fog. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye, lánya és családja, unokája és családja, fia és családja

4234618

Telnek a napok, múlnak az évek, szívünkbe zártuk sok szép emléked. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a lisznyói id. FORRÓ JÁNOSRA halálának negyedik évfordulóján. Csendes álma fölött őrködjék az örök szeretet és emlékezés.

Szerettei

4234824

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk MÁRTON GÉZA református lelkészre halálának hetedik évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük. ,,Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három, ezek között pedig legnagyobb a szeretet." (I. Kor. 13:13)

Özvegye és anyósa

4234838

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-06-24: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Zene
Az Árkosi Kulturális Központban holnap 18 órától kamarahangversenyre várják a zenekedvelőket. Fellép: Mihael Dinu (szoprán, Franciaország), Ana-Maria Avram (zongora, Románia), Vasile Comşa (cselló, Franciaország). Sepsiszentgyörgyről 17.30 órakor a Tamási Áron Színház elől autóbusz indul a koncertre.
2010-06-24: Sport - :

Az I. Junior Soccer torna (Minifoci)

Kilencéves gyerekeket szólítottak a volt jégpálya helyére épített műfüves kis pályára a szervezők.