AtlétikaHatan a veterán atlétika Eb-n

2010. július 15., csütörtök, Sport
Tegnap rajtolt és július 24-ig tart a magyarországi Nyíregyházán sorra kerülő 17. Veterán Atlétikai Európa-bajnokság.

A viadalon 41 ország több mint 3000 veteránkorú atlétája versenyez majd az elsőbbségért. A román küldöttség 49 atlétából áll, közöttük hat sepsiszentgyörgyi, a Gáll Lajos Futókör tagjai. A háromszéki atléták és a versenyszámok, amelyeken indulnak: Páll Erzsébet (55—59 éves korosztály) — 800 m; Dobai Magdolna (50—54 éves korosztály) — 5000 m; Szabó Irén (45—49 éves korosztály) — maratoni futás; Ferencz János (60—64 éves korosztály) — 800 m; Vajda Zsigmond (50—54 éves korosztály) — magas- és hármasugrás; Csutak Tamás (45—49 éves korosztály) — 3000 m akadály. Bízzunk abban, hogy atlétáink tisztességesen helytállnak a kontinensviadalon.

(tif)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-07-15: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Egyedül vagyok, könnyes az éjszakám, csak a hangod még egyszer hallanám. Nincs nyugalom, nincs békesség számunkra, és semmi, ami téged pótolhatna. Élni akartál, oly sok volt a terved, de Isten szólított, neked menni kellett. Érted hulló könnyeink soha el nem fogynak. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod, s találj odafent örök boldogságot.
Megrendült szívvel tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, keresztgyermek, unokatestvér, rokon, ismerős, az étfalvi
BITAI MÁRIA
(szül. BAKK)
életének 52. évében türelemmel viselt, hosszas szenvedés után megpihent.
Életét a gyerekeiért való önfeláldozás jellemezte.
Temetése 2010. július 16-án 15 órakor lesz az étfalvi temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló gyerekei és rokonai
6149
2010-07-15: Sport - :

Vass Ildikó visszavonult a válogatottból (Kosárlabda)

A sepsiszentgyörgyi kosárlabda egyik legjobb játékosa, Vass Ildikó több mint száz válogatottság után visszavonult a román nemzeti csapatból.