KosárlabdaVass Ildikó visszavonult a válogatottból

2010. július 15., csütörtök, Sport
A sepsiszentgyörgyi kosárlabda egyik legjobb játékosa, Vass Ildikó több mint száz válogatottság után visszavonult a román nemzeti csapatból.

Elmondása szerint nagyobb hangsúlyt akar fektetni az utánpótlás-nevelésre, az A-osztályos csapat is több odafigyelést igényel, és ezt csak akkor tudja jól megtenni, ha itthon van. A román válogatottban már megtettem azt, amit meg tudtam. Tavaly jó évet zártunk a nemzeti csapattal, hiszen győzedelmeskedtünk a Frankofon Játékokon, s olyan pillanatban mondhatom, hogy nem megyek többet a válogatottba, vagy éppen most nem megyek, amikor jó szájízzel tudok eljönni a válogatottból. Itthon sokkal többet tudok segíteni a kosárlabdán, mint a válogatottal — nyilatkozta Vass Ildikó, aki, reméljük, azért még több évig viseli majd a Sepsi BC hatos számú mezét. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1391
szavazógép
2010-07-15: Sport - :

Hatan a veterán atlétika Eb-n (Atlétika)

Tegnap rajtolt és július 24-ig tart a magyarországi Nyíregyházán sorra kerülő 17. Veterán Atlétikai Európa-bajnokság.
2010-07-15: Sport - :

Minifoci

Új bajnokság
Szeptembertől új minifoci-bajnokság indul a sepsiszentgyörgyi oroszpiaci Baroque-pályán. A viadalra bárki benevezhet korhatár nélkül, a küzdelemsorozat szervezői pedig mindenkit szeretettel várnak. További információkért hívják a 0733 009 157-es (Pakó Csaba) vagy a 0745 229 425-ös (Szűcs Attila) telefonszámot.