Megbecsülik az adófizetőket

2010. július 21., szerda, Közélet
Kovászna polgármesteri hivatala díjazta azokat a polgárokat, akik időben eleget tettek helyi adófizetési kötelezettségeiknek.

Lőrincz Zsigmond polgármester szerint a jól fizető polgárokat meg kell becsülni. ,,Inkább őket nevesítsük, és nem az adóhátralékkal rendelkezőket. Azokat is tisztelni kell, akik ugyan késéssel, de kifizetik adóikat. Ők kamatot fizetnek a késés után, így többel járulnak hozzá a költségvetéshez" — mondta a város elöljárója. Lőrincz szerint a gazdasági helyzethez viszonyítva Kovászna polgárai eleget tesznek adófizetési kötelezettségeiknek. (Bokor)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1383
szavazógép
2010-07-21: Közélet - Váry O. Péter:

Kormánypénzből újul meg a Beör-palota

Összesen 355 000 lej kormánypénz áll rendelkezésre a sepsiszentgyörgyi Beör-palota felújítására. A munkálatok elkezdődtek, s mivel a célirányos támogatást még idén el kell költeni, a tervezést és kivitelezést egyben hirdette meg a városi önkormányzat.
2010-07-21: Közélet - :

Kézdivásárhely új ravatalozóháza

Az elmúlt vasárnap délelőtti istentiszteletet követően átadták Kézdivásárhely új, uniós előírásoknak is megfelelő református ravatalozóházát, amely közadakozásból és a városháza támogatásával épült. A céhes város területén legutóbb 2008-ban Kézdiszászfaluban adtak át ravatalozóházat. (Iochom)