Elhalálozás

2010. július 21., szerda, Elhalálozás

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a nagyon szeretett férj, édesapa, nagyapa, após, testvér, sógor, rokon, jó szomszéd és ismerős,

id. GÁSPÁR IMRE

az IAME volt alkalmazottja

életének 64., házasságának 36. évében 2010. július 20-án csendesen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2010. július 22-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kálnoki unitárius temetőben.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4235500

Részvétnyilvánítás

Tudjuk, erőnk oly csekély a Természet hatalmával szemben, tudjuk, hogy a ,,...víz az Úr", és amit ma áldozatos munkával felépítünk, azt holnap tehetetlenül az ár semmisítheti meg, tudjuk, hogy tegnap még aktív része voltál községünknek, lelkesedéseddel, vidámságoddal erőt adtál, kitartó pedagógusi munkáddal közösségünket szolgálva példát mutattál, tudjuk, hogy együtt jövőt terveztünk, és láttunk, most fejet hajtva, bár fájó szívvel mondjuk, hogy ,,Legyen meg a Te akaratod". Nyugodj békében, BENKŐ ILONKA, aki a víz áldozata lettél, köszönjük, és hálásak vagyunk azért az időért, amit gyümölcsözően közöttünk tölthettél.

Sikó Imre,

Bölön község nevében

1011/b

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, id. DOMBORA GYÖRGYNÉ BAJKÓ GABRIELLA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Köszönet a rokonoknak, szomszédoknak és ismerősöknek, akik a nehéz pillanatokban mellettünk álltak.

A gyászoló család

du.

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik felejthetetlen, drága halottunk, NYIKA ISTVÁNNÉ KANABÉ ÉVA temetésén részt vettek, és sírjára virágot helyeztek. Köszönet a jó szomszédoknak a sok segítségért.

A gyászoló család

2176

Megemelékezés

Fájó szívvel emlékezünk 1987. július 21-re, amikor drága halottunk, BEDŐ ERIKA (kozmetikus) tragikus körülmények között elhunyt. Külön köszönet a volt osztálytársainak, akik a 30 éves érettségi találkozón megemlékeztek, és sírjára virágot helyeztek.

A gyászoló család

D. S.

Örök hálával és szeretettel emlékezünk a szentivánlaborfalvi JÁSZI JÓZSEFRE halálának második évfordulóján.

Szerettei

4235428

Megpihent a szív, mely élni vágyott, pihen a két kéz, mely dolgozni imádott. Arany volt a szíve, munka az élete, a jó Isten hívta, mert nagyon szerette. Hiányzol közülünk, a helyed üres lett, egy váratlan pillanat megölte szívedet. Kimegyek a temetőbe, elsuttogom százszor, drága jó férjem, nagyon hiányzol. Szomorú szívvel emlékezünk a drága jó gyermekre, férjre, édesapára, a sepsiszentgyörgyi SORBÁN JÁNOSRA, akit ma hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4235497

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-07-21: Magazin - :

Keith Richards könyve robbanthat

Robbanthatja a Rolling Stonest a banda gitárosa, Keith Richards most elkészült könyve, amely az első értesülések szerint enyhén szólva nem kíméli Sir Mick Jaggert, az együttes frontemberét.
2010-07-21: Világfigyelő - :

Intenzívebb szakasz következik (V4-csúcstalálkozó Budapesten)

Budapesti tegnapi csúcstalálkozójukon a visegrádi országok (V4) kormányfői, Orbán Viktor magyar, Iveta Radicová szlovák, Petr Necas cseh és Donald Tusk lengyel miniszterelnök egyaránt azt hangsúlyozta: az együttműködés fontos számukra, hiszen segítségével hatékonyabban tudják képviselni érdekeiket az Európai Unióban.