Hajdzsem Lady Di fürtjéből

2010. július 22., csütörtök, Család

Hajdzsem a legkapósabb tárgya egy londoni szürrealista művészeti kiállításnak. Salvador Dalí, René Magritte művei mellett az a dzsem a ,,sztár", amely a néhai Diana hercegnő egy hajfürtjéből, továbbá ginből, tejből és cukorból készült.

A brit trónörökös, Károly herceg volt nejének hajából Sam Bompas főzött lekvárszerű sűrítményt, miután megvette a tincset az interneten tíz dollárért egy eladótól, aki hírességektől gyűjt hajat, és adja el egészen apróra vágva. A lekvár jól fogy a kiállításon, pedig készítője éppen azt szerette volna elérni, hogy az emberek gondolkodjanak el: mi mindent árulnak nekik az élelmiszerpiacon, és mi mindent etetnek meg velük.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2010-07-22: Család - :

Az agyi katasztrófa

Ha az agyi vérellátást biztosító erekben érszűkületet okozó, zsíros, majd elmeszesedő párnák alakulnak ki, amelyeknél bármilyen okból az ér elzáródik, és ezért az agyszövet nem kap vért, agyi katasztrófa következik be. A beteg eszméletét veszti, megbénul, és gyors kezelésre van szüksége.
2010-07-22: Sport - Áros Károly:

Rajtol az I. liga (Labdarúgás)

Órák kérdése csupán, és indul a nagy ringlispíl, a 93. román nemzeti bajnokság, mai hivatalos nevén az I. liga maratoni küzdelme.