AsztaliteniszA tizedik helyen

2010. július 22., csütörtök, Sport
Az ifjúsági és serdülő korosztályúak Isztambulban zajló asztalitenisz Európa-bajnokságán a kézdivásárhelyi Dobolyi Aladár edzette és vezette román serdülőválogatott a 10. helyen fejezte be a 41 csapatos küzdelmet.

A bajnoki címet Franciaország együttese szerezte meg. — Játékosaim — összegezte a történteket Dobolyi — pillanatnyi felkészültségük szintjén teljesítettek. Elégedett vagyok játékukkal. A folytatás? Ma kezdődnek az egyéni számok versenyei. Ez sem lesz könnyű. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-07-22: Sport - Tibodi Ferenc:

Pénteken Háromszéken halad át a körverseny (Kerékpározás)

Ma 11 órakor Gyimesközéplokról rajtol a negyedik Székelyföld Kerékpáros Körverseny, amelynek második szakaszán Háromszékre látogat a kerekező karaván. Az idei versenyre tizennégy csapat nevezett be, a házigazda Tusnad Cycling Team, a Dinamo-Scorseze és az Olimpic Team Autoconstruct román alakulatok mellett további három ukrán, két-két bolgár és szerb, egy-egy magyar, szlovák, görög és német csapat bringásai állnak rajthoz.
2010-07-22: Sport - :

Háromszék Kupa (Triatlon)

Ha augusztus, akkor triatlon Háromszék Kupa. A sepsiszentgyörgyi Alpin Sport Egyesület jövő vasárnap tizenkilencedik alkalommal szervezi meg a már hagyományos triatlonversenyét.