AtlétikaSzentgyörgyi félmaraton

2010. július 26., hétfő, Sport

A sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör idén is megszervezi a már hagyományos félmaratoniját, amelyre július 31-én kerül sor.

A versenytávok: egyéniben 21 097,5 méter, és csak 12 évesnél nagyobbaknak; váltó 3x7032,5 m; görkorcsolya; mikromaraton — 420,19 m. A félmaraton rajta 9.30 órakor lesz a Tamási Áron Színház elől, s közösen startolnak az egyéni versenyzők, a váltók, valamint a görkorcsolyázók. A viadal legkisebb szaladói 9.45-kor kapcsolódnak be a versenybe, míg a gyerek görkorisok negyed tizenegykor állnak rajthoz. A korosztályok: 12—15, 16—19, 20—29, 30—39, 40—49, 50—59 év közöttiek, illetve 60 év felettiek (külön férfiak és nők). Jelentkezni a verseny napján lehet 8—9.15 óráig a színház előtti titkárságon. A nevezési díj 15 lej egyéniben és a csapatoknak, a mikromaratonra jelentkezőknek pedig 5 lejt kell fizetniük. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1409
szavazógép
2010-07-26: Sport - :

Megállt az idő (Periszkóp)

A nagy csend, mely rátelepedett sportéletünkre — hagyom most a falunapok sportversenyeit —, arra késztetett, hogy lapozzam csak fel a megyei sportigazgatóság honlapját, hátha többet tudok meg, mint amit a falunapok súgnak. Belelapoztam.
2010-07-26: Sport - :

Csak egy negyedik hely (Atlétika)

A sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör tagjai az elmúlt napokban a magyarországi veterán atlétika Európa-bajnokságon vettek részt, ahol a legjobb eredményük a Szabó Irén által elért negyedik hely volt.