KartingNegyedik a szentgyörgyi csapat

2010. július 26., hétfő, Sport

A sepsiszentgyörgyi Tanulók Házának kartingcsapata a negyedik helyen zárta a Szeben megyei Nagydisznódon megtartott kartingversenyt.

Egyéniben Kerekes Gergő szintén negyedik lett a Commer 60 kategóriában, Csurulya Arnold a hatodikként fejezte be a Commer 80 géposztály harcát, a Mini 60-ban pedig Bokor Balázs magabiztosan győzedelmeskedett. A szentgyörgyi csapat köszöni Fleckhammer Ottó segítségét. A megyeszékhelyi KLG Racing pilótái augusztusban ott lesznek a győri osztrák—magyar Duna Kupán, amely neves utcai verseny, így ahhoz a megmérettetéshez sok sikert kívánunk! (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1395
szavazógép
2010-07-26: Sport - :

Még egy ezüstérem (Atlétika)

Az ifjúsági III-as korosztály országos bajnokságán a Sepsiszentgyörgyi ISK versenyzője, Cosmin Trofin ezüstérmet szerzett a 800 méteres síkfutásban.
2010-07-26: Sport - :

Bajnoki rajt (Labdarúgás, I. liga)

Pénteken tehát megkezdődött a 93. román labdarúgó-bajnokság. Egy kicsit hosszúra nyújtották az első fordulót — négynaposra —, de hát Istenem, ez van, ezt kell elfogadni.