AtlétikaMég egy ezüstérem

2010. július 26., hétfő, Sport

Az ifjúsági III-as korosztály országos bajnokságán a Sepsiszentgyörgyi ISK versenyzője, Cosmin Trofin ezüstérmet szerzett a 800 méteres síkfutásban.

Ideje: 2:04.26 perc. Gratulálunk! Na persze, gratulálnánk a többinek is, de... Na de sebaj, ami késik, nem múlik. A felnőtt korosztályig bepótolhatják a lemaradást. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1396
szavazógép
2010-07-26: Sport - :

Háromszék Kupa (Triatlon)

Ha augusztus, akkor triatlon Háromszék Kupa. A sepsiszentgyörgyi Alpin Sport Egyesület vasárnap tizenkilencedik alkalommal szervezi meg a már hagyományos triatlonversenyét.
2010-07-26: Sport - :

Negyedik a szentgyörgyi csapat (Karting)

A sepsiszentgyörgyi Tanulók Házának kartingcsapata a negyedik helyen zárta a Szeben megyei Nagydisznódon megtartott kartingversenyt.