Sétakocsikáztak az Anna-bál szépei

2010. július 27., kedd, Magazin

Kocsis Korinna 19 éves jákfai (Vas megye) kozmetikustanuló, az idei Anna-bál szépségkirálynője négyes fogattal, huszárbandérium kíséretében indult sétakocsikázásra vasárnap délelőtt Balatonfüreden Bóka István polgármester társaságában.

A bálkirálynő két udvarhölgye, Borkai Petra 17 éves győri diáklány, első udvarhölgy és Piedl Anna 19 éves balatonalmádi egyetemista, második udvarhölgy Kiszely Pál, Füred alpolgármestere társaságában indult hintós városnézésre. A szépségeket az esős, szeles idő ellenére is több százas nézősereg fogadta és tapsolta meg a móló bejáratánál levő Kisfaludy Színpadon, amerre pedig a hintók elhaladtak, az üdülővendégek és helyi lakosok tapsoltak, éljeneztek, a forgalom leállt, s az autósok dudaszóval üdvözölték a lányokat.

Kocsis Korinna a párjától kapta születésnapi ajándékként az Anna-báli belépőt, s gyermekkori álma vált ezzel valóra. Kocsis Korinna 2009-ben elnyerte a Miss World Hungary címet — ő lett a közönségdíjas is — az egyik kereskedelmi televízió Királynő elnevezésű versenyén, s így tavaly a Fülöp-szigetek fővárosában, Manilában ő képviselhette Magyarországot a világversenyen.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2010-07-27: Magazin - Demeter J. Ildikó:

Háromszéki rendőrlány Koszovóban

Három évig szolgált a koszovói nemzetközi rendőri alakulatban a sepsiszentgyörgyi rendőrség egyik tagja. A 33 éves Diana Lolu rendőr albiztos a kriminalisztikai osztályon dolgozott, onnan pályázta meg előbb a háromhetes, igen szigorú (bukaresti) képzést, és annak sikeres elvégzése után válogatták be 2006 végén az ENSZ-misszióba, ahol két évig tevékenykedett különböző munkakörökben, egy évet pedig az európai uniós rendfenntartóknál húzott le.
2010-07-27: Magazin - :

Szenzációs lelet Kelet-Szerbiában

A vadászat istennőjével, Dianával összefüggő, rendkívüli szépségű márványszobrot tártak fel német és szerb régészek Kelet-Szerbiában, a gamzigradi Felix Romuliana császári palota területén.