Kovászna Bölönért

2010. július 27., kedd, Közélet
A bölöni árvízkárosultak számára ajánlották fel azokat az adományokat, melyeket a kovásznai városháza és a helyi vöröskereszt kezdeményezésére gyűjtöttek a fürdővárosban.

Egy híján kétszáz gyűjtőzsáknyi és harminc nagy kartondoboznyi ruhát, cipőt, ágyneműt adtak össze a kovásznaiak. A gyűjtés megszervezésében az egyházak is szerepet vállaltak. Fábián Márta vezetésével áldozatos munkával válogatták az adományokat, így a zsákok, dobozok felcímkézve, leltárjegyzékkel jutottak Bölönbe. A segélyszállítmányt kísérő Thiesz János alpolgármester és Butyka Gyula tanácstag a bölöni polgármesteri hivatalnak jegyzőkönyv alapján adta át a segítséget. A tegnapi szállítást a kovásznai Noémi Kft. biztosította. Az alpolgármester elmondta, felajánlásokat kaptak nagyobb bútordarabokra is, de ezek szállítását egyelőre nem tudták megoldani. (bokor)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1391
szavazógép
2010-07-27: Közélet - :

Nincs előrehozott nyugdíjazás

Év végéig felfüggesztették az előrehozott nyugdíjazást, a július elejéig megállapított juttatásokat természetesen változatlanul fizetik.
2010-07-27: Közélet - :

Segély az árvízkárosultaknak

A magyarországi árvizeket követően az RMDSZ felső-háromszéki területi szervezete adományokkal próbált enyhíteni a bajba jutottak fájdalmán.