Ozsdolaiak Franciaországban

2010. július 27., kedd, Közélet

Július 9. és 17. között Brănduş-Dendyuk Szilveszter polgármester vezetésével tizenhárom önkormányzati képviselőből, községházi alkalmazottból és az Interetnikus Pro Ozsdola Egyesület tagjaiból, valamint a 123-as számú Kun Kocsárd Cserkészcsapat tíz cserkészéből álló ozsdolai küldöttség látogatott a franciaországi Tiercé községbe, mellyel 2007 óta testvértelepülési kapcsolatot ápolnak. A franciák legközelebb a jövő esztendő nyarán látogatnak Ozsdolára. A látogatás költségeire az ozsdolai Interetnikus Pro Ozsdola Egyesület pályázott sikeresen. (iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1383
szavazógép
2010-07-27: Közélet - :

Segély az árvízkárosultaknak

A magyarországi árvizeket követően az RMDSZ felső-háromszéki területi szervezete adományokkal próbált enyhíteni a bajba jutottak fájdalmán.
2010-07-27: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett, drága testvérünk, a szárazajtai születésű volt bükszádi
PÉPEL FERENC
életének 44. évében súlyos betegség után Magyarországon elhunyt.
Emléke szívünkben örökké élni fog.
Nyugodj békében.
Gyászoló szerettei
1016/b