Elhalálozás

2010. július 28., szerda, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a kézdivásárhelyi

BOROS ERZSÉBET

életének 65. évében 2010. július 7-én türelemmel viselt betegség után elhunyt.

Temetése 2010. július 30-án 14 órakor lesz a kézdivásárhelyi római katolikus ravatalozóháztól.

Csendes álma fölött őrködjék az örök szeretet.

A gyászoló család

2213

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, gyermek, testvér, sógor, rokon, jó szomszéd és ismerős,

TÖRÖK ATTILA

életének 41. évében 2010. július 27-én döbbenetes hirtelenséggel elhunyt.

Temetése 2010. július 29-én 14 órakor lesz az uzoni családi háztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

6067

Részvétnyilvánítás

A Református Székely Mikó Kollégiumban 1947-ben végzett — még élő — osztálytársak búcsúznak CSIA ERNŐTŐL. Ő volt, aki a találkozókat megszervezte, kapcsolatot tartott az osztálytársakkal. Nyugodjék békében.

6078

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak ERŐS KATALIN elhunyta alkalmából. Megrendülve búcsúznak a kőröspataki osztálytársak, az osztályfőnök és a tanító néni.

4235707

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a kálnoki id. GÁSPÁR IMRE temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek. Kü­lön köszönet a jó szomszédoknak, ismerősöknek, akik a nehéz percekben mellettünk álltak.

A gyászoló család

4235714

Megemlékezés

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk NAGY JENŐNÉ KOVÁCS GIZELLA textilgyári tisztviselőre halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4234867

Halálának második évfordulóján fájó szívvel emlékezünk a csernátoni id. MAKÓ PÁLRA. Hiányát egy életen át érezni fogjuk. Emlékét szívünkbe zártuk.

A gyászoló család

4235653

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-07-28: Sport - Tibodi Ferenc:

Sport

Labdarúgás, I. liga
Az első forduló nem kedvezett az újoncoknak. A korábban már vereséget szenvedett Kolozsvári Egyetem mellett a Marosvásárhelyi FCM és a Brăneşti-i Győzelem is kikapott: Marosvásárhely—Brassó 0—1 (góllövő: Badea), Brăneşti—Gázmetán 2—3 (Olariu — 11-esből, Oprea, illetve Eric 2 — egyet 11-esből, Zaharia). Az első forduló után a Rapid áll az élen jobb gólkülönbségének köszönhetően, a sort Vaslui zárja. A II. forduló szintén négynapos lefutásban: pénteken Galac—Tg. Jiu, Vaslui—Marosvásárhely, szombaton Beszterce—Astra, Steaua—Craiova, Urziceni—Rapid, vasárnap Gázmetán—Temesvár, Brassó—Kolozsvári Egyetem, Dinamo—Sportul, hétfőn CFR—Brăneşti. (á)
2010-07-28: Magazin - József Álmos:

Az Erzsébet park

1.
Előttem a park néhány évvel ezelőtti merész, sőt, átalakításnak is nevezhető, de annak évszázados jellegzetességeivel, hagyományaival összeférhetetlen terve s néhány fénykép, mely a későbbi kompromisszumos felújítási elképzelés egypár szép megvalósítását örökítette meg.