Újra árad a Feketeügy

2010. július 29., csütörtök, Közélet

Tegnap délután ismét megáradt a Feketeügy, és elöntötte az Uzonból Bikfalva, Lisznyó, Lisznyópatak, Sepsimagyarós irányába vezető utat. Délben még nyoma sem volt a víznek, estefelé azonban már nehezen jutott át a gépkocsi, s félő volt, akárcsak néhány hete, a négy települést csak nagy járművekkel, traktorokkal lehet majd megközelíteni.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1395
szavazógép
2010-07-29: Közélet - Bokor Gábor:

Elszigetelődött Bita

Tegnap délután már csak traktorral lehetett megközelíteni Bitát. A víz átzúdult a Feketeügy hídja előtti úttesten, közel egyméteres hömpölygő árral tette lehetetlenné a személygépkocsik közlekedését.
2010-07-29: Közélet - Farcádi Botond:

Kevés a pénz, sok a víz (Anna-napi vásár Uzonban)

A hagyományos Anna-napi vásárra is rányomta bélyegét az elmúlt hetekben megyeszerte pusztító áradáshullám: az uzoni vásárteret víz borította, így az út másik oldalára szorultak a vásárlók-eladók, ráadásul a kínálat is jóval gyengébb volt, mint az előző években.