Az erős idő gólyaáldozata

2010. július 29., csütörtök, Közélet

Egy fehér gólya lett a múlt heti erős időnek az áldozata Uzonban. A Köpe és a Barabás család közös lakásának tetején csapott bele a száraz villám, s így a ház nem gyúlt meg — tájékoztatott Varga László, lapunkból is ismert fotós, aki lencsevégre kapta az ártatlan áldozatot. (kgyz)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1383
szavazógép
2010-07-29: Közélet - :

Támogatás a környezetmérnöki szaknak

Újabb magyarországi adományok gazdagítják a Babeş—Bolyai Tudományegyetem sepsiszentgyörgyi környezetmérnöki szakát.
2010-07-29: Világfigyelő - :

Bemutatták az Új Széchenyi Tervet

Az ország pénzügyi helyzete ma stabil és kiszámítható, jó reményekre ad alapot ahhoz, hogy a kormány folytassa a szerkezeti átalakításokat, és egyúttal beindulhasson a gazdaság növekedése — jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök az Új Széchenyi Terv vitairatának bemutatóján tegnap.