Elhalálozás

2010. július 29., csütörtök, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, nagyapa, após, apatárs, sógor, keresztapa, rokon és jó szomszéd,

KIS PÉTER

nyugalmazott gépkocsivezető

életének 81. évében csendesen elhunyt.

Temetése 2010. július 29-én 15 órakor lesz a kézdivásárhelyi régi református ravatalozóháztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

2196

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a kézdisárfalvi

özv. MIKLÓS LAJOS

hosszas betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Temetése 2010. július 30-án 14 órakor lesz a kézdisárfalvi ravatalozóházból.

Gyászoló szerettei

2198

Isten akaratába belenyugodva, szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy

MÁTÉFI MIHÁLY

volt építőipari (UPID) vágómester

életének 75. évében hosszas betegség után 2010. július 27-én visszaadta lelkét Teremtőjének.

Drága halottunk földi maradványait 2010. július 30-án 16 órakor helyezzük örök nyugalomra a vártemplom ravatalozóházából.

Részvétfogadás a temetés napján 15 órától.

A gyászoló család

4235748

Részvétnyilvánítás

A Kovászna Megyei Levéltár munkaközössége őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak CSIA ERNŐ tudós, főlevéltáros elhunyta alkalmából. Nyugodjék békében.

4235741

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a miklósvári GYENGE M. IMRÉRE halálának tizedik évfordulóján. Drága emléke, jósága, szeretete szívünkben örökké élni fog. Nyugodj békében, drága jó édesapám.

Szerettei

1019/b

Imádta családját, mindenkit szeretett, az volt a boldogsága, ha örömet szerzett. Arany volt a szíve, munka az élete, Isten hívta, mert nagyon szerette. Fájó szívvel emlékezünk a székelyszáldobosi DOMOKOS FERENCRE halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

2193

Köszönjük, hogy éltél, hogy minket szerettél. Tudjuk, nem hagytál itt minket, csak előrementél. Jó lenne megfogni kezed, még egyszer látni csillogó szemed. Elfeledni téged nem lehet, csak megtanulni élni nélküled. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a kézdiszentléleki SZABÓ ILONÁRA halálának első évfordulóján.

A gyászoló család

2208

Hiába keresünk, üres a lakás, nincs, kihez szólnunk, könnyes a szemünk, mert sok szép emlék maradt, amit itthagytál. Csoda volt, hogy éltél, s minket szerettél, csoda volt az, hogy az életért küzdöttél. De mégis elcsitult a szív, mely értünk dobogott, megpihent a kéz, mely értünk dolgozott. Drága jó édesapánk, érzéseinket kimutatni oly sokszor nem tudtuk, de szívünk mélyén hiányzol nagyon. Arany volt a szíve, munka az élete, Isten hívta, mert nagyon szerette. Ne sírjatok, én már nem szenvedek, a fájdalmam csak az, hogy nem élhetek köztetek. Fájó szívvel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagytatára, apósra, id. MILINTE SÁNDORRA, akit ma egy éve kísértünk utolsó útjára.

Bánatos özvegye,

gyermekei, vejei és hét unokája

4235763

Minden évben eljön a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Egy éve már, hogy itthagytál, számunkra pótolhatatlan maradtál. Hiába borult rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. Könnyes szemmel emlékezünk a papolci KÓNYA TAMÁSRA, aki ma egy éve távozott szerettei köréből. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, legyen könnyű számodra az örök pihenés. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye, két

lánya, két veje és négy unokája

5290

,,Szívünk lángja érted lobban, de a te szíved már nem felel, lelkünk végtelen fájdalmában örökké létezel. Néma órák halk percei kedves szavaidat suttogják, belül tudjuk, hogy lelkünk még egyszer viszontlát. Távol vagy tőlünk, de mégis oly közel, mert szívünk mélyén rejtettünk el." Vérző szívvel emlékezünk drága, mosolygós arcú, egyetlen gyermekünkre, ifj. KOMÁN JÓZSIKÁRA, akit kilenc éve kísértünk utolsó útjára. Köszönjük, hogy éltél, és minket nagyon szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Nyugodj békében, drága gyermekünk.

Halálodba soha bele nem nyugvó bánatos szüleid

4235737

2010. január 29-én délután távozott hirtelen DEÁK ATTILA (DEKY), a fáradhatatlan édesapa, férj sógornőjével, BELEA KINGÁVAL együtt, búcsú nélkül itthagyva mindent, ami számára felbecsülhetetlen volt, hátrahagyva fájdalmat, ürességet. Soha nem fogjuk elfeledni, soha nem fogunk belenyugodni, soha nem fogjuk elfogadni. Számunkra mindig itt lesznek, szívünkben mindig élni fognak. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.

Özvegye és gyermekei

4234888

Nem tudjuk, mi fáj jobban, ami örökre elveszett, vagy ami él a múltban! Ma hat hónapja, hogy 32 évesen tragikus hirtelenséggel eltávozott a drága gyermek, testvér, közeli és távoli rokon, keresztanya, barátnő és ismerős, BELEA KINGA.

Halálába soha bele nem nyugvó, bánatos szülei

és testvére, Botond

4235755

Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi id. MOLNÁR ISTVÁNRA, akit egy éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4235698

Kegyelettel emlékezünk az olaszteleki KOLUMBÁN LAJOS Z.-re halálának első évfordulóján. Emléke szívünkben mindig élni fog.

Szerettei

4235756

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-07-29: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kiállítás
* A kovásznai városi képtárban ma 18 órakor Toró Attila, a Camera Club Siculorum fotótársaság tagja megnyitja Lőrincz Zoltán és ifj. Lőrincz Zoltán nagyenyedi fotóművész közös tárlatát. Fellép: Szabó Sebők Áron, a Kőrösi Csoma Sándor Iskolaközpont volt tanulója.
2010-07-30: Apróhirdetések - :

Apróhirdetések

Sepsiszentgyörgy 10 km-es körzetében építkezés céljára is megfelelő, nagy kiterjedésű terület (műútfront, rajta vezetékes ivóvízhálózat, közeli villanyáram-bevezetési lehetőség) eladó. Csigatenyésztés feltételei is teljes mértékben adottak. Telefon: 0771 249 705.
6081