Elhalálozás

2010. július 30., péntek, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága feleség, édesanya, nagymama és dédmama, a kisgörgényi születésű

BÁRDOSI RÓZA

életének 86. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.

Drága halottunk földi maradványait 2010. július 31-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a Vártemplom ravatalozóházától.

Részvétfogadás a temetés napján 13 órától.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

6082

Szívünk mély fájdalmával, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy a drága jó férj, szerető édesapa, nagyapa, testvér, após, sógor, apatárs, keresztapa, szomszéd, rokon és volt munkatárs,

NAGY ISTVÁN

nyugalmazott pék

életének 72., házasságának 44. évében hosszú, türelemmel viselt betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Lehanyatlott dolgos két keze, amely fáradhatatlanul munkálkodott övéiért.

Drága halottunkat 2010. július 30-án, pénteken 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a római katolikus egyház szertartása szerint a ravatalozóháztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott!

A gyászoló család

6080

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szentivánlaborfalvi születésű dálnoki

id. MÁRKOS JÓZSEF

életének 90. évében hosszas szenvedés után elhunyt.

Temetése 2010. július 31-én, szombaton 14 órától lesz a dálnoki családi háztól.

Pihenése legyen csendes.

A gyászoló család

6085

Megemlékezés

Sokan hordozunk olyan sebeket magunkban, melyeket nem gyógyít az idő. Hét éve távozott közülünk MÁRTON GYÁRFÁS erdésztechnikus. Akik ismerték és szerették, emlékezzenek rá kegyelettel. Nagyon hiányzik. Nyugalmát őrzi a szeretet és az emlékezés.

Családja

2192

Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek, amíg élünk, velünk lesz emléketek. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a tíz éve elhunyt ikafalvi MÁTYÁS KATALINRA és a harminc éve elhunyt MÁTYÁS ANTALRA. Emlé­kük szívünkben örökké élni fog.

Édesanyjuk és testvéreik

2217

Hiányzol közülünk, a helyed üres lett, egy váratlan pillanat megölte szívedet. Fájó szívvel emlékezünk a miklósvári GYENGE M. ANDRÁSRA halálának hatodik évfordulóján.

Leánya, annak gyermekei és unokái

1021/b

Egy jaj nem sok, annyit sem mondtatok, csak elmentetek a halál hosszú útján. Elmentetek egy pillanat alatt, számunkra csak egy döbbenet maradt, de emlékeitek örökre itt vannak velünk, ameddig élünk, nem feledünk. Csoda volt, hogy éltetek és minket szerettetek, tudjuk, hogy nem haltatok meg, csak álmodni tértetek. Köszönjük, hogy éltetek, hogy minket szerettetek. Tudjuk, nem hagytatok itt minket, csak előrementetek. Elfeledni titeket nem lehet, csak megtanulni élni nélkületek. Szomorúan emlékezünk arra a napra, amikor a halál elragadta DEÁK ATTILÁT (Nagy Deki) és BELEA KINGÁT. A mi szeretetünk soha el nem múlik, megmarad mindörökké, mint ti a szívünkben mindörökké.

Tibi és Apa, Attila bácsi

20423

Fájdalomtól megtört szívvel emlékezünk ZOLTÁNI ELEMÉRRE, akit hét éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes.

Szerettei

4234895

Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk drága jó gyermekünkre, az uzoni SZABÓ JÁNOSRA (Janikára) halálának huszonhetedik évfordulóján. Nyugalmát őrizze az örök szeretet. Emléke szívünkben mindig élni fog.

Szülei, testvére

és a gyászoló család

4234896

Lehajtott fővel, imára kulcsolt kézzel, könnycseppek öntöznek egy néma sírhalmot, mert akit szerettünk, az minket örökre itthagyott. Fájó szívvel emlékezünk életünk legszomorúbb pillanatára, amikor ma tíz éve a kegyetlen halál elragadta közülünk a drága jó, egyetlen gyermeket, a sepsiszentgyörgyi ifj. BARTÓK ÁRPÁDOT. Csak az tudja, mit jelent a szívfájdalom, akinek egyetlen gyermekét fedi a sírhalom. Hiába hullott rád a föld göröngye, áldott emléked szívünkben él és megmarad örökre.

Halálába soha bele nem nyugvó, bánatos szülei

4234897

Halálának negyedik évfordulóján fájó szívvel emlékezünk MIKLÓS ISTVÁNRA. Hiányát egy életen át érezni fogjuk. Nyugodjék békében.

Szerettei

4235772

Nem vár minket ragyogó szemekkel, nem örül szerető szívével. Ott pihen, ahol nem fáj semmi, és nyugalmát nem zavarja senki. A mélyben lelked fölött őrködjön az örök szeretet. Fájó szívvel emlékezünk SALAMON GERŐRE halálának hetedik évfordulóján.

Szerettei

4235788

Fájdalommal emlékezünk a zaláni SZÁSZ IMRÉRE, akit hat hete kísértünk utolsó útjára. Köszönet mindazoknak, akik temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.

Szerettei

4235790

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-07-30: Apróhirdetések - :

Apróhirdetések

Sepsiszentgyörgy 10 km-es körzetében építkezés céljára is megfelelő, nagy kiterjedésű terület (műútfront, rajta vezetékes ivóvízhálózat, közeli villanyáram-bevezetési lehetőség) eladó. Csigatenyésztés feltételei is teljes mértékben adottak. Telefon: 0771 249 705.
6081
2010-07-30: Máról holnapra - Simó Erzsébet:

Huncut a kormány

Románia így vagy úgy, de mindig átveri külföldi partnereit. Természetesen, a belföldieket is, csak azok már megszokták, hogy mindig nekik kell húzniuk a rövidebbet, s azt is, hiába aprehendálnak, süket fülekre találnak.