LabdarúgásA megyei labdarúgó-szövetség hírei

2010. augusztus 2., hétfő, Sport

* Augusztus 14-én 10 órától — tudtuk meg Veres Gyula elnök úrtól — a szövetség székhelyén kerül sor a 2010—2011-es bajnoki év rajtját megelőző technikai ülésre. Ezen időpontig lehet nevezni mindkét bajnokságra — a IV., illetve az V. ligába.

* A IV. liga rajtjának időpontja: augusztus 21. Az V. liga rajtjának pontos ideje a nevezésektől függ.

* Újdonság: a jelenlegi gazdasági nehézségekre való tekintettel az idei bajnokságra lehet egyesülni, fuzionálni. A fuzionálást viszont szeptember 15-ig meg kell ejteni, mert a fúziót s a vele járó névváltoztatást a közgyűlésnek kell hitelesítenie.

* Újdonságnak számít szintén, hogy az idei bajnokságban beindítják a megyei ifjú­sági — az 1995. január 1.—december 31. között született ifjak — válogatottak bajnokságát. Megyénk válogatottjának edzője Karácsony József. A válogatott költségeit a megyei szövetség és a Román Labdarúgó-szövetség állja. És végül a csoport, melyben rajtol az együttes: Brassó, Dâmboviţa, Hargita, Kovászna, Maros és Szeben megye.

* A játékvezetők is készülnek a bajnokság rajtjára — közölte Szőcs László, a játékvezetői bizottság vezére —, az első közös felkészítőt augusztus 10-én, a másodikat augusztus 17-én tartják az MSC-stadionban. A játékvezetők sportfelszerelésben való megjelenése kötelező. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1420
szavazógép
2010-08-02: Sport - Tibodi Ferenc:

Szentgyörgyi félmaraton idén is (Atlétika)

A férfiaknál a háromszéki Csutak Hunor, a nőknél pedig a Tg. Jiu-i Moagă Elena győzelmével ért véget a megyeszékhelyi Gáll Lajos Futókör által szombaton, július 31-én nyolcadik alkalommal megszervezett Szentgyörgyi félmaraton.
2010-08-02: Sport - :

Kézdivásárhelyi sportrendezvények

Az őszi sokadalom alkalmával a város sportirodája sportprogrammal várja a város, a környék s egyáltalán a rendezvényre kíváncsiakat.