Boldog születésnapot!

2010. augusztus 2., hétfő, Sport

Augusztus 2-án a sepsiszentgyörgyi Dorin Popovici a huszadik, augusztus 3-án a papolci Kiss Ágoston a huszonharmadik,

augusztus 4-én az oszsdolai Kovács László a tizenhetedik, augusztus 5-én a gelencei Török Botond a huszadik, augusztus 6-án a szitabodzai Gheorghe Ştefan a negyvenedik, a kézdiszentléleki Bartha László a harmincharmadik, a gelencei Fábián Domokos pedig a harminckettedik születésnapját ünnepli. Isten éltesse őket. Mindannyiuknak boldog szülinapot! (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1401
szavazógép
2010-08-02: Sport - Áros Károly:

Uzon visszafoglalta helyét (Labdarúgás)

A IV. liga örökrangsorában elfoglalt hetedik helye — 1. Perkő 648 pont, 2. Barót 642 p., 3. Bardoc 566 p., 4. Gelence 536 p., 5. Bodok 519 p., 6. Zágon 480 p., 7. Uzon 466 p... — igazolja, hogy Uzon labdarúgósportja Kovászna megye élvonalába tartozik.
2010-08-02: Sport - :

A XIX. Háromszék Kupa (Triatlon)

Népes mezőny — 115 egyéni induló és 8 váltó — gyűlt össze a ,,Ferencváros" közelében még meghagyott szabad területen, ott, a Rétyi-tó partján, hogy miután elhangzik a ,,Rajt!", megküzdjön az immár XIX. Háromszék Kupa érmeiért.