Elhalálozás

2010. augusztus 3., kedd, Elhalálozás

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, testvér, barát,

PÁLL SÁNDOR IMRE

életének 53. évében hirtelen elhunyt.

Temetése 2010. augusztus 5-én, csütörtökön 14 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4234924

Megemlékezés

,,Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni, búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül szívetekben tovább élhetek." Szomorúan emlékezünk arra a napra, amikor édesapánk, BITAI ZOLTÁN egy éve, édesanyánk, BITAI MÁRIA tíz hónapja örökre itthagyott bennünket.

Örökké bánatos lányuk, családja és fiuk

6092

Csendes temető, kimegyünk sírodhoz, ez maradt számunkra. El nem múló szeretettel emlékezünk JÁNÓ ZOLTÁNRA, aki három éve hagyott itt minket. Csak a fájdalom maradt.

Bánatos édesanyja, testvére és annak családja

4234912

Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírodra vihetünk. Elfelejteni nem lehet téged, meg kell tanulni élni nélküled. A búcsúszó, amit nem mondhattál ki, elmaradt. Könnycsepp gördül végig arcunkon, mert hiányzol nagyon. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentkirályi MÁRTON IOSIFRA halálának ötödik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4234916

,,Szülőföldemben aluszom álmomat, / Szüleim szerelme hazahozott engem, / Ahol még a hant is sokkal könnyebb nékem. / Ne sírjatok értem, jobb hazába tértem." Szomorú szívvel emlékezünk az egy éve Kolozsváron elhunyt szerettünkre, ZOLTÁNI ISTVÁNRA. Az Úr adjon hűséges fáradozása után égbe szállt lelkének örök nyugalmat.

Szerettei

1025/b

Fájó szívvel emlékezünk az árkosi CSÁKI ETELKÁRA (szül. EGYED) halálának első évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

1026/b

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-08-03: Sport - :

Sport

Székelyek Chamonix-ban
Megérkezett Chamonix-ba a Mont Blanc kezdőknek expedíció hét tagja.
2010-08-03: Magazin - Józsa Lajos:

Pénzhamisítás elleni utasítások 1815-ben

Egész Erdély területén az 1807. évtől egyre több helyről értesítik a Kormányszé­ket, hogy hamis pénz van forgalomban. A bankjegyeket hamisítók közül csak keveset sikerült elfogni, ezért a piacokon kihirdették a Főkormányszék szigorú utasításait. 1815-ben már az egész Monarchia területén felbukkantak a hamisítással nyomtatott papírpénzek. A Kolozsváron keltezett körlevél szövege a következő: