Elhalálozás

2010. augusztus 10., kedd, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a kisbácsi születésű kálnoki

KOVÁCS SÁNDOR

életének 70. évében 2010. augusztus 8-án elhunyt.

Temetése 2010. augusztus 10-én 16 órakor lesz a családi háztól.

Gyászoló hozzátartozói

2377

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, anyós, nagynéni, a kisborosnyói

özv. NAGY SÁNDORNÉ BELÉNYESI EMMA

életének 87., özvegységének 16. évében rövid szenvedés után elhunyt.

Temetése augusztus 10-én 14 órakor lesz a kisborosnyói temetőben.

A gyászoló család

4234964

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagytata, testvér, sógor, vő, a kovásznai születésű pákéi

SINKA GÁBOR

életének 58., házasságának 16. évében hosszú betegség után augusztus 8-án elhunyt.

Temetése augusztus 11-én 16 órakor lesz a kovásznai ravatalozóból.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyászoló családja

4234965

,,Veled volt teljes életünk, hogy elmentél, magaddal vitted örömünk. A fájdalmat leírni nem lehet, csak letörülni a könnyeket." Lelkünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy

NAGY ZOLTÁN

nyugalmazott mészáros

életének 74., boldog házasságának 47. évében örökre búcsút vett családjától, közeli és távoli rokonaitól, barátaitól és ismerőseitől.

Temetése 2010. augusztus 11-én 14 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozóházából református szertartás szerint.

Részvétfogadás a temetés napján 13 órától.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye, leányai

és családjuk, valamint unokája

4236020

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága édesanya, nagymama, testvér, rokon és jó ismerős, a baróti születésű sepsiszentgyörgyi

OLÁH ERZSÉBET

(TAKÁCS)

életének 75. évében, betegségét türelemmel viselve, hosszú szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Drága halottunk földi maradványait 2010. augusztus 10-én 16 órakor helyezzük örök nyugalomra a közös temető ravatalozóházától.

Részvétfogadás a temetés napján 15 órától.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

6463

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik felejthetetlen halottunk, BARA JULIANNA temetésén részt vettek, gyászunkban osztoztak, valamint segítségünkre voltak.

Gyászoló rokonai

6451

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, az étfalvi özv. KÖVÉR GÁBOR temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Emlékét szívünkben őrizzük.

Szerettei

4236004

Megemlékezés

Kegyelettel emlékezünk a gidófalvi KÁTAI RÓZÁRA (szül. FAZAKAS) halálának harmadik évfordulóján.

Szerettei

6462

,,Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni, búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül szívetekben élhetek." Szomorú szívvel emlékezünk a kézdiszentkereszti OPRA ANDRÁSRA (Bandira) halálának hatodik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4234975

Drága kislányomat, a szerető édesanyát, MEDNYÁNSZKY ZSÓKÁT öt éve ragadta el a kegyetlen halál. Hiányzik nagyon gondoskodó szeretete két szép kislányának, férjének, édesanyjának és testvérének. Akik ismerték és szerették, gondoljanak rá szeretettel egy percre.

Bánatos édesanyja, Ica

4234977

Bús temető csendes susogása, oda megyünk hozzád, az maradt csak hátra. Jóságos szívetek pihen a föld alatt, minden értetek hulló könnycsepp nyugtassa álmotokat. Fájó szívvel emlékezünk 2006. augusztus 10-ére, a bölöni PÁL ERZSÉBETRE (szül. VAJNA) halálának negyedik évfordulóján, valamint férjére, PÁL ISTVÁNRA halálának 17. évfordulóján és fiukra, ISTVÁNRA halálának 31. évfordulóján. Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.

Leányuk, Erzsébet

és családja

4236003

Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjék pihenésed felett. Virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Míg köztünk voltál, nagyon szerettünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Fájó szívvel emlékezünk id. KOVÁCS ANDRÁSRA, akit ma öt éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4236031

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1381
szavazógép
2010-08-10: Világfigyelő - Szekeres Attila:

Röviden

Vádemelést javasolnak
Lezárta a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a magyarországi romagyilkosságok ügyében. A rendőrség mind a négy őrizetbe vett gyanúsított ellen vádemelést javasol. Az NNI szerint korábbi sérelmekből fakadó bosszú és a félelemkeltés volt a bűncselekmény-sorozat elkövetőinek motivációja.
2010-08-11: Máról holnapra - Farcádi Botond:

Már a fejünk sem fájhat

Aligha számít meglepetésnek a patikusok döntése, miszerint szeptember elsejétől nem adnak ki többé ingyenes és ártámogatott gyógyszereket: azt ugyanis épeszű emberektől mégsem várhatják el maguk a kormányzók sem, hogy hónapokon át saját zsebükből finanszírozzák a döntéshozók hozzá nem értése nyomán keletkezett tátongó lyukakat a költségvetésben, önként és dalolva hitelezzék az államot, miközben vállalkozásaikat a csőd szélére sodorták az ország vezetői.