Elhalálozás

2010. augusztus 12., csütörtök, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, nagymama, testvér, rokon és jó szomszéd, a kőröspataki születésű

özv. KOMÁN JÓZSEFNÉ KÖVÉR RÓZA

életének 84., özvegységének 16. évében rövid szenvedés után elhunyt.

Temetése 2010. augusztus 13-án 15 órakor lesz a kőröspataki közös ravatalozóháztól.

Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

A gyászoló család

6466

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a bikfalvi GIRÁNCSI ROZÁLIA temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

4236099

Megemlékezés

Szépen ragyog a nap, szépen ragyognak a csillagok, de minden hiábavaló, ha egyedül vagyok. Egy éve távozott búcsú nélkül az árapataki CIUCĂSEL ROZALINA, akinek az Istentől megáldott 90 éve a mosoly, a jóság, a szeretet és az emberség volt. Pihenése legyen csendes.

Sanyi

4236091

Megpihent egy szív, mely értünk dobogott, elhalt egy hang, mely hozzánk szólt. Imádta családját, mindenkit szeretett, az volt boldogsága, ha örömet szerzett. Hiába borult rá a temető csendje, szívünkben élni fog mindörökre. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a vargyasi ORBÁN JÓZSEFRE halálának első évfordulóján.

Gyászoló szerettei

4236083

Megpihent a szív, mely élni vágyott, pihen a két kéz, mely dolgozni imádott. Imádta családját, mindenkit szeretett, az volt a boldogsága, ha örömet szerzett. Arany volt a szíve, munka az élete, a jó Isten hívta, mert nagyon szerette. Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig mindent megpróbáltunk. Fogtuk a kezed, úgy zokogtunk érted, hittük, hogy erőnk visszatart majd téged. ,,Ne sírjatok, én már nem szenvedek, a fájdalom csak az, hogy nem élhetek köztetek." Fájó szívvel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, apósra, CSÁKÁNY SÁNDORRA, akit ma hat hete elragadott a kegyetlen halál szerettei köréből. Áldott legyen a föld, ahol örök álmát alussza.

Halálába soha bele nem nyugvó özvegye, Piroska, két bánatos lánya, Mónika és Kinga, két veje, László

és Jocó, édesanyja,

testvérei és azok családja

4236102

,,Hozzád már csak a temetőbe megyünk, a néma sírodra virágot helyezünk, és bánatos lelkünkkel rád emlékezünk." Halálának első évfordulóján kegyelettel emlékezünk az egerpataki id. IZSÁK ÁRPÁDRA. Isten adjon neki örök nyugalmat.

Bánatos fia, Loránd

és családja

4236105

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2010-08-12: Család - :

Rontják az önbizalmat

A tökéletességet ábrázoló retusált képek ellen lépnek fel a brit cserkészlányok. A brit leány-cserkészszövetség bevezetné a nőket ábrázoló felvételek megcímkézését a szórakoztató magazinokban és a reklámokban oly módon, hogy meg lehessen különböztetni a retusált képeket a valódiaktól.
2010-08-12: Közélet - :

Mi, hol, mikor?

Hidegkúti forrásfogás
A csíkszépvízi közbirtokosság visszaszerzett hatalmas erdő- és legelőterületének egyik legjellegzetesebb forrását Hidegkút fejében, az Apahavas alatt, az ezeréves magyar határ közelében példaszerűen kerítették be. A forrás vizét köpükbe fogták — régi szokás szerint korhadt gesztű fenyőfatörzsből kialakított forrásfogó gyűrűkbe terelték —, ezek egyikéből a másikba facsatornákon iramlik és áramlik a forrásvíz a szomjazó szája szeglete felé. Ottjártunk alkalmával a Borospatakán táborozó háromszéki táncosok szekértúráztak a forrás felé. Hátha a forrásfogás eme módját egyéb élményekkel együtt hazahozzák Háromszékre. Van, amit befogni. (sylvester)