Gólörömpantomimot!

2010. augusztus 17., kedd, Magazin

Újabb gólöröm-pantomimjátékot követelnek attól az izlandi focicsapattól, mely pecás jelenetével vált híressé.

Több millióan nézték meg az interneten a YouTube közösségi portálra feltöltött videót (http://www.youtube.com/watch?v=xEDmK0ukRqU&NR=1), melyen a gólt szerző csapat horgászjelenetet játszik el: a 11-es belövője botot imitál kezében, bedobja a horgot a vízbe, aztán buzgón tekeri az orsót, miközben a hal, egy csapattárs bravúros mozgással, lényegében hanyatt fekve odavergődik hozzá. A ,,hímsellőt" ezután kezébe kapja sorfalnyi focista, miközben egy társuk letérdelve fényképezi őket és hatalmas fogásukat. A csapattól azóta újabb produkciókat követel a közönség. Kettővel már elkészültek: A bicikli cíművel és A szüléssel.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-08-17: Magazin - :

Játék mackók ezrei Rákóczifalván

Játék mackók ezrei ,,keresték fel" tulajdonosukkal a hét végén Rákóczifalvát, ahol Magyarországon egyedülállóan Döme-nap elnevezéssel a macik ünnepét tartották. Ebből az alkalomból a helybeliek a vendégekkel együtt a település várossá nyilvánításának első évfordulójáról is megemlékeztek.
2010-08-17: Magazin - :

A világ legnagyobb óratornya

Felavatták a világ legmagasabb, hatszáz méteres óratornyát Mekkában.