Elhalálozás

2010. augusztus 19., csütörtök, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér, rokon és jó szomszéd, a sepsiszentkirályi születésű sepsiszentgyörgyi

KANYÓ MIHÁLYNÉ BACZONI MARGIT

volt textilgyári alkalmazott

életének 69., házasságának 50. évében rövid szenvedés után elhunyt.

Temetése 2010. augusztus 19-én 15 órakor lesz a szemerjai új ravatalozóházból.

Részvétfogadás a temetés napján 14 órától.

A gyászoló család

4236248

,,Az utat megjártam, a nemes harcot megharcoltam, hitemet megtartottam." (Szent Pál levele) Matekovitsné Korodi Mária ezúton értesíti barátait, ismerőseit fájdalmáról, hogy hőn szeretett ikertestvére,

KORODI HAJNALKA,

a Kovászna Megyei Pedagógusszövetség elnöke, a Pedagógusok Háza

volt igazgatója

hosszadalmas, de türelmesen viselt betegségét követően 59 éves korában visszaadta lelkét Teremtőjének.

Gyászolja idős Édesanyja, sógora, Misi, keresztgyermekei, Hajnalka és férje, Gábor, Alpár és felesége, Lili gyermekeikkel, Viktó­riával, Ákossal és Barnabással együtt.

Búcsúztatása augusztus 19-én, csütörtökön 14 órakor lesz a közös temető ravatalozóházában, majd ezt követően temetése szülőfalujában, Szentivánlaborfalva katolikus temetőjében.

4236275

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó édesanya, feleség, nagymama, anyós, sógornő, rokon, kománé és jó szomszéd, a cófalvi

DEÁK KÁLMÁNNÉ

BEDE IRÉN

életének 76., házasságának 55. évében türelemmel viselt betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Temetése 2010. augusztus 20-án 15 órakor lesz a cófalvi családi háztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4236302

Részvétnyilvánítás

Mély megrendüléssel értesültünk kedves kolléganőnk, KORODI HAJNALKA hirtelen haláláról. Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló hozzátartozóknak.

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetségének Kovászna megyei szervezete

200516

Dobolyi Aladár edző és a kézdivásárhelyi asztalitenisz-szakosztály őszinte együttérzését fejezi ki a gyászoló családnak KORODI HAJNALKA elhunyta alkalmából.

2390

A Kovászna Megyei Tanfelügyelőség, a Kovászna Megyei Pedagógusok Háza és a sepsiszentgyörgyi Tanulók Klubjának munkaközössé­gei megrendülten értesültek KORODI HAJNALKA haláláról. Az Ő szerető szíve mindannyiunkban felejthetetlen emléket hagyott, búcsúzunk Tőle, aki fáradhatatlanul dolgozott közösségünk szellemi felemelkedéséért. Együttérzésünket és részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak, fájdalmukban osztozunk. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

1625

Megemlékezés

Szeretettel emlékezünk a kézdivásárhelyi ÁGSZIN SZABOLCSRA halálának negyedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

2228

Fájó szívvel emlékezünk a kézdisárfalvi KONDRÁT BENEDEKRE halálának 13. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Fájó szívű édesanyja

és hozzátartozói

2233

Fájó szívvel emlékezünk a bodoki BARABÁS SÁNDORRA halálának negyedik évfordulóján. Emléke szívünkben örökké élni fog.

Szerettei és családjuk

4235026

Kegyelettel emlékezünk a csíkdánfalvi születésű BODOR MÁRTON építészmérnökre halálának negyedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4236264

Fájó szívvel emlékezünk drága szüleinkre, a szárazajtai születésű baróti EGYED GÉZÁRA halálának ötödik évfordulóján és nejére, EGYED GÉZÁNÉRA halálának nyolcadik hónapjában. Áldott emléküket szívünkben megőrizzük.

Gyászoló szeretteik

H. L.

Ma egy éve tért örök nyugalomra szeretett édesanyánk, a gelencei VERESS IDA. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4235877

Az idő telik, a fájdalom nem múlik. Könnyes szemmel, az örök elválás soha el nem múló fájdalmával emlékezem, CSÓK ÁRPÁD-ÁRONRA halálának 14. évfordulóján. Csendes pihenést a rétyi temetőben.

Özvegye

4236187

Könnyes szemmel, fájó szívvel emlékezem a besenyői születésű kálnoki DÁVID VIKTORNÉRA halálának 13. évfordulóján. Felejthetetlen, drága jó ANNA nénim, csendes pihenést. Aki nagyon szerette,

Erzsébet

4236188

Augusztus 19-én négy éve kísértük utolsó útjára drága jó édesanyánkat, FEJÉR CECÍLIÁT. Áldott emlékét kegyelettel őrizük.

Szerettei

4236260

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-08-19: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

A sepsimagyarósi falunap programja
Az uzoni polgármesteri hivatal és a Sepsimagyarósért Alapítvány szombaton falunapot szervez: 10 órától istentisztelet, 12 órától kínálmáció, 12.20 órától az uzoni Atlantisz fúvószenekar és mazsorettcsoport, valamint a hagyományőrző huszáralakulat lovas felvonulása a falu főutcáján, 12.30 órától dr. Ráduly István, Uzon község polgármesterének köszöntőbeszéde, 12.45 órától könyvbemutató, 13 órától fúvószenekari koncert és mazsorettparádé, 15 órától ebéd, 16 órától tombolahúzás, 18 órától táncmulatság élőzenekarral.
2010-08-20: Apróhirdetések - :

Apróhirdetések

Első osztályú garzonlakás 65 000 lejért eladó. Csere is érdekel két-, háromszobás lakásra. Telefon: 0727 306 626.
4235961
Cófalva 53. szám alatt családi ház eladó. Telefon: 0754 045 210.
4235040