Labdarúgóiskola-tábor

2010. augusztus 23., hétfő, Sport

Augusztus 16—18. között Katrosa völgyében táboroztak a kézdivásárhelyi labdarúgó-iskola növendékei.

A céhes város sportirodája azzal a céllal szervezte meg az edzőtábort, hogy a nyári vakációban is lehetőség legyen az ifjú labdarúgók fizikai és technikai felkészültségét növelni. 19 gyermek jött el az Evita Egyesület nyaralójába, akik Csengeri Attila edző vezetésével fejleszthették képességeiket. A napi két edzés mellett jutott idő közös játékra, tábortűz körüli gitározásra, éneklésre is. Ezúttal mondunk köszönetet Len Csabának, aki idejét, energiáját nem sajnálva segített a tábor lebonyolításában. Szeptember 2-án 15 órától kezdődik az őszi idény edzéssorozata. Ezúton hívjuk fel a szülők figyelmét, hogy új csoportot indí­tunk, ily módon várjuk a 2003—2004—2005-ben született gyermekek beiratkozását labdarúgó-iskolánkba. Érdeklődni, jelentkezni Csengeri Attila edzőnél (0721 367 717) és Kocsis Zoltán sportiroda-vezetőnél lehet (0730 600 286) augusztus 30-ig.

Kocsis Zoltán

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1409
szavazógép
2010-08-23: Sport - :

Bulgáriai első hely (Motokrossz)

Tompa Krisztián, a sepsiszentgyörgyi Sugás Motoros Klub versenyzője az elmúlt hét végén az első helyen fejezte be a bolgár motokrosszbajnokság legutóbbi etapjának 65 cm3-es versenyét.
2010-08-23: Sport - :

Sportvilág

Vízilabda. Harmadik mérkőzését és ezzel a budapesti Vodafone Kupát is megnyerte a magyar férfi vízilabda-válogatott: Kemény Dénes alakulata vasárnap a spanyol együttest verte 9—7-re.