Kevesebb iskolaigazgató

2010. szeptember 8., szerda, Közélet

Igazgatócsere történt néhány háromszéki iskolában, köztük a sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceumban, ahol Kerezsi János húsz évig vezette az intézményt, illetve a szintén megyeközponti Puskás Tivadar Szakközépiskolában, ahol a tíz éve tisztségben levő Ravasz Erzsébet adta át a teendőket, mindketten nyugdíjba vonultak.

A művészetiben Sebestyén-Lázár Enikő, a szakiskolában Újfalvy István az új igazgató. Az új tanévtől a megyében egyedül a baróti Gaál Mózes Általános Iskola működik két aligazgatóval, megszűnt egy aligazgatói állás a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégiumban és a Mikes Kelemen Líceumban, a többi nagy iskolában már korábbi esztendőkben felszámolták az egyik helyettesítői posztot. (fekete)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1401
szavazógép
2010-09-08: Közélet - :

Utánpótlás a rendőrségen

A rendőrakadémia 38 friss végzőse kezdte meg a munkát augusztusban megyénkben, többségük nem környékbeli.
2010-09-08: Közélet - :

Vezetőségcsere a Petőfi-iskolában

A céhes város öt közép- és három általános iskolája közül csupán a Petőfi Sándor-iskolánál történt igazgató- és aligazgató-csere.