AutósportOff Road-verseny Baconban

2010. szeptember 9., csütörtök, Sport

Izgalmas hétvégét ígérnek a Baconi Off-Road Club tagjai: a versenyre benevezettek szombaton ötven kilométeres szakaszon bizonyíthatják ,,úton kívüli" rátermettségüket, vasárnap pedig az ún. IV. és V. híd között berendezett, nem éppen könnyű pályán közönség előtt mutathatják meg ügyességüket.

A verseny lejárta után a környék autós, motorkerékpáros és ATV-s amatÅ‘rjei is megmutathatják, hogy bár csak műkedvelÅ‘k, de azért beléjük is szorult némi spiritusz... Bartos Attila szervezÅ‘ úgy nyilatkozott: a verseny létrehozásával a felénk kevésbé ismert sport népszerűsítését tűzték ki célul, de nem titkolt szándékuk a környék népszerűsítése és a környezetvédelem fontosságának hangsúlyozása is. ,,Akadnak olyanok vidékünkön, akik szervezetlen formában űzik ezt a sportot, így elsÅ‘sorban nekik akartuk megadni a lehetÅ‘séget, hogy összemérhessék erejüket, megmérkÅ‘zhessenek az ország számtalan pontjáról érkezÅ‘, tapasztalt versenyzÅ‘kkel. MeggyÅ‘zÅ‘dé­sem, hogy sokat tanulhatunk ebbÅ‘l a versenybÅ‘l" — nyilatkozta Bartos Attila. (hecser)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1387
szavazógép
2010-09-09: Sport - Tibodi Ferenc:

Start az I. ligában (Teremlabdarúgás)

Holnap a KSE és a Brassói Inter Teliu SE közötti mérkÅ‘zéssel megkezdÅ‘dik a romániai teremlabdarágó-bajnokság 2010—2011-es évada.
2010-09-09: Sport - :

Părău a Sepsi BC-nél (Kosárlabda)

Bár hétfőn még arról adtunk hírt, hogy végleges a Sepsi BC játékoskerete, és már nem érkezik új kosárlabdázó Szentgyörgyre, tegnap este a zöld-fehérek nagy meglepetésre megegyeztek az elmúlt pontvadászatot megnyerő Târgovişte egykori irányítójával, Annemarie Părăuval.