Elfogták az erőszakolót

2010. szeptember 14., kedd, Közélet

Vasárnap este fél tíz körül kézdivásárhelyi polgár jelentette a 112-es sürgősségi hívószámon, hogy lakásán jelentkezett egy tizennégy éves kiskorú lány, akit elmondása szerint a mezőn ismeretlen férfi megerőszakolt, majd táskájával együtt távozott.

A kézdivásárhelyi rendőrség munkatársai nyomkereső kutyával indultak a tettes felkutatására, s pár órán belül sikerült is azonosítani és őrizetbe venni a kettős bűncselekmény fő gyanúsítottját, a harminckét éves kézdivásárhelyi Sz. Sándort. A törvényszéki orvos mind az áldozatot, mind az elkövetőt megvizsgálta. A gyanúsítottat a rendőrség huszonnégy órára őrizetbe vette, ma a kézdivásárhelyi bíróságon huszonkilenc napos előzetes letartóztatását kéri rablás és nemi erőszak elkövetésének alapos gyanúja miatt. (Iochom)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-09-14: Közélet - :

Parlagtüzet nem oltanak

Ha nem veszélyeztet utat, vasutat, erdÅ‘t, anyagi javakat a parlagtűz, a tűzoltók nem fognak közbelépni, tarlót nem oltanak — szögezte le György Alfonz ezredes, a megyei készenléti felügyelÅ‘ség vezetÅ‘je, hangsúlyozva, hogy a tiltott mezÅ‘takarítási vagy védekezési praktikák ellen az önkormányzatoknak kell fellépniük bírságokkal vagy egyéb eszközökkel. (demeter)
2010-09-14: Világfigyelő - :

Orbán Viktor: Az új alap megvan, de messze még a beköltözés

Erre az évre 3,8, jövőre pedig háromszázalékos GDP-arányos államháztartási hiányról beszélt Orbán Viktor az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján, tegnap, napirend előtt.