Napidíjból benzinköltség

2010. szeptember 15., szerda, Közélet

Ezentúl a külföldi hivatalos útra utazó sepsiszentgyörgyi önkormányzati képviselőknek napidíjukból kell fedezniük az önkormányzat autójának üzemanyag-fogyasztását — jelentette be a legutóbbi tanácsülésen a polgármester.

A közhivatalok járműveinek üzemanyagadagját is korlátozta a kormány, az önkormányzatok autói egy hónap alatt 120 liter benzint fogyaszthatnak, s egy külföldi út jócskán megnyirbálja a havi adagot. E megszorítás kényszerítette arra az önkormányzatot, hogy a külföldre utazó képviselők vagy a városháza alkalmazottjai kiszállási pénzükből belepótoljanak a benzinköltségbe, akár egész napidíjukkal is. (vop)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1409
szavazógép
2010-09-15: Közélet - Kisgyörgy Zoltán:

Tanévkezdés ígéretekkel

Árkoson a Gelei József Általános Iskola tanévnyitóján a helyi önkormányzat, a tanfelügyelőség és a helyi magyar történelmi egyházak is tiszteletüket tették.
2010-09-15: Közélet - :

Fogy az Urban Locato

Törzstőkecsökkentéssel vette vissza a sepsiszentgyörgyi önkormányzat egyik részvénytársasága, az Urban Locato vagyonának egy részét, Gyár utcai ingatlanjait.