SakkTeremavató és verseny

2010. szeptember 16., csütörtök, Sport

Éledezőben vagy mondhatni újraindul a megyeszékhelyi sakkélet: a Szent György Lovag Sakk-klub szeptember 18-án, szombaton 10 órától teremavatóra hív meg minden három­széki sakkbarátot.

Sikerült megtartanunk a régi termünket (a sport­igaz­gatóság épületében), azzal a lényeges különbséggel, hogy most már hetente háromszor, hétfőn, szerdán és szombaton is használhatjuk — tudtuk meg László Zoltántól, a szentgyörgyi sakk-klub vezetőjétől. A ,,teremavatót" rövid beszámoló és megbeszélés előzi meg, majd ezt követően kezdődik a Sepsi­szentgyörgyi Municípiumi Kupa. A versenykiírás: körmérkőzéses viadal, egy óra gondolkozási idővel. Az esemény szervezői minden sakkozót szeretettel varnak. A nevezési díj 10 lej lesz, a klubtagok ötvenszázalékos kedvezményben részesülnek, a gyerekeknek pedig ingyenes a részvétel. A Szent György Lovag Sakk-klub október 1-jétől hat és tíz év közötti gyerekek számára sakktanfolyamot indít, heti egy alkalommal két órán át. Jelentkezni vagy bővebb információkért írjanak a zoly.laszlo@gmail.com e-mail címre. (tibodi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-09-16: Sport - :

MTB Marathon 2 (Kerékpározás)

A sepsiszentgyörgyi Alpinsport Egyesület újabb versenyt szervez, ezúttal a kerékpározás szerelmeseinek.
2010-09-16: Sport - :

Két felkészülési meccs (Kosárlabda)

A Sepsi BC a 2010—2011-es A-osztályos korsárlabdaidény jövő heti rajtja előtt két formaellenőrző, felkészülési mérkőzést játszik itthon.