KerékpározásMTB Marathon 2

2010. szeptember 16., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Alpinsport Egyesület újabb versenyt szervez, ezúttal a kerékpározás szerelmeseinek.

Az MTB Marathon 2 nevet viselő megmérettetésre október 2-án kerülne sor Sepsi­kőröspatakon. A viadalt két távon (hobbi — 31 km; maraton — 51 km) és nyolc (három női, öt férfi) korosztályban rendezik meg. A szervezőktől tudjuk, hogy szeptember 29-ig online is lehet jelentkezni a versenyre, így a nevezés 50 lej, ezt követően már 80 lejt kell lepengetnie annak, aki részt venne a maratonon. További információkért látogassák meg a www.alpinsport.ro honlapot, vagy írjanak a iroda@alpinsport.ro e-mail címre. (tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1391
szavazógép
2010-09-16: Sport - :

A KSE a második, a Sepsi FC a nyolcadik (Teremlabdarúgás)

Mint ismeretes, felemásra sikeredett a háromszéki csapatok debütálása a teremlabdarúgó-bajnokság 2010—2011-es évadában.
2010-09-16: Sport - :

Teremavató és verseny (Sakk)

Éledezőben vagy mondhatni újraindul a megyeszékhelyi sakkélet: a Szent György Lovag Sakk-klub szeptember 18-án, szombaton 10 órától teremavatóra hív meg minden három­széki sakkbarátot.