Kézilabda, A-osztályA III. forduló

2010. szeptember 30., csütörtök, Sport

Nők: Beszterce—Medgyes 40—32, Marosvásárhely—Szász­sebes 35—27, Naţional—Temesvár 49—29, és még egyszer a mi eredményünk: MSC—Slatina 17—26. Vezet a Naţional százszá­zalékos teljesítménnyel, az MSC a 7. helyen áll.

A következő forduló ma: Medgyes—Temesvár, Slatina—Na­ţional, Beszterce—Marosvásárhely és Szászsebes—MSC.
A hét végi forduló október 31-én, vasárnap: MSC—Beszterce (10 órakor), Marosvásárhely—Medgyes, Naţional—Szászsebes, Temesvár—Slatina.
Férfiak: Târgovişte—Alexandria 18—27, Călăraşi—Steaua II. 32—31, Ploieşti—Piteşti 23—20, és még egyszer a mi eredményünk: Interhandball—MSC 40—34. Vezet Ploieşti százszázalékos teljesítménnyel, 7. az MSC.
A következő forduló: MSC—Piteşti (szombaton 10 órakor), Steaua II.—Ploieşti, Alexandria—Călăraşi, Interhandball—Târgovişte.


Kézilabda-hétvége
Két rangos csapat játssza itt, Sepsiszentgyörgyön hét végi mérkőzéseit: a Bukaresti Dinamo és a Brassói Rulment. Mindkettőnek megvannak a maga igényei, így aztán nem csoda, ha rotyog, fő a sportcsarnok hét végi programjának fazaka. A negyedik változat — reméljük, az utolsó is — programját közöljük ma:
szombaton (okt. 2.): 13 óra: Bukaresti Dinamo—Suceava, 15 óra: MSC (férfiak)—Piteşti
vasárnap (okt. 3.): 10 óra: MSC (nők)—Beszterce, 12.30 óra: Brassói Rulment—Resicabánya. (-ros)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1391
szavazógép
2010-09-30: Sport - :

Kezdődik a harc (Kosárlabda, A-osztály)

A hét végén hat mérkőzéssel — közöttük a Temesvári Be­ga—Sepsi BC találkozóval — rajtol az A-osztályos női kosárlabda-bajnokság 2010—2011-es kiírása.
2010-09-30: Sport - :

Közösségért Kupa (Tenisz)

Szombaton és vasárnap a Kovászna Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság és a Tenis Club 13 közös szervezésében kerül sor az országos tenisz Közösségért Kupa őszi kiadására.