Elhalálozás

2010. október 7., csütörtök, Elhalálozás

Elhalálozás
Megrendült szívünk fájdalmával, de Isten akaratát elfogadva tudatjuk, hogy a szeretett férj, drága jó édesapa, nagyapa, dédnagyapa, após, apatárs, sógor, rokon, szomszéd és ismerős,
id. SZŐCS BALÁZS,
református egyházunk volt gondnoka
életének 82., boldog házasságának 57. évében 2010. október 6-án visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2010. október 8-án 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól a református temetőben.
Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló családja

T.

,,Elfáradtam, megpihenni hozzád megyek, Istenem!"
Szívünk mély fájdalmával, de a jó Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy az áldott lelkű, önfeláldozó feleség, anya, testvér, meny, anyós, anyatárs, keresztszülő, közeli és távoli rokon, szomszéd és jó ismerős,
SZIGETI LÁSZLÓNÉ
HÉJJA KLÁRA
életének 58., boldog házasságának 34. évében hosszas szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2010. október 9-én délután 2 órakor helyezzük örök nyugalomra a szentkatolnai ravatalozóháztól a helyi temetőben római katolikus szertartás szerint.
Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.
A gyászoló család
2543


Megemlékezés
Mély fájdalommal és meg­tört szívvel emlékezünk a szerető, gondoskodó édesanyára, nagymamára, feleségre, PORTIK CSERES ERZSÉBETRE, aki hat hónapja bánatot hagyva ránk, búcsúzás nélkül elment, 55 évet élt. A te szíved nem fáj, de a miénk vérzik, mert a fájdalmat csak az élők érzik. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
A gyászoló család
1117/b
Keményen viselted fájdalmas terhedet, és mégis eljött a vég, búcsút sem vettél. Pihenj csendben, feledj mindent, ami itt, a földön fájt, megtört lelked fenn, a mennyben békés otthonra talált. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a ma hat hete elhunyt sepsiszentgyörgyi TÖRÖK JÓZSEFRE. Nyugodjék békében.
Gábor és családja, Margit, lányai és azok családja
4237982
A múltra visszanézve valami nagyon fáj, keresünk valakit, aki nincs köztünk már. Egy pillanat volt, és megállt a szíved, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet. Imádtad családod, mindenkit szerettél, az volt boldogságod, ha örömet szereztél. Arany volt a szíved, munka az életed, Isten hívott, mert nagyon szeretett. Fájó szívvel emlékezünk ifj. TEGZŐ ANDRÁSRA, aki ma hat hete távozott szerető családja köréből. Szeretete és jósága szívünkben örökké élni fog.
Gyászoló családja
4237985
Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk PAPP GÉZÁRA halálának második évfordulóján. Pihe­nése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4237880
Fájó szívvel emlékezünk id. SZILÁGYI LAJOSRA halálának második évfordulóján. Nem múlik el nap, hogy ne gondoljunk rá. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Gyászoló családja
4237929
Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi BOCZ BORBÁLÁRA halálának hatodik hetében. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4237944
Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, virágot viszünk egy néma sírra, de ezzel őt már nem hozhatjuk vissza. Míg köztünk voltál, nagyon szerettünk, hiányzol nekünk, soha nem feledünk. Fájó szívvel emlékezünk a kőröspataki DÁVID BÉLÁRA, akit tíz éve kísértünk utolsó útjára. Em­léke fájdalomtól megtört szívünkben örökké élni fog. Pihe­nése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4237949

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-10-07: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Színház
* A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház Tadeusz Słobodzianek: Ilja próféta című előadását a kamarateremben ma 18 órától a Mikes 1-diákbérleteseknek mutatja be. Rendező: Bocsárdi László. A szabad helyekre jegyet lehet váltani.
2010-10-07: Sport - :

Elkeseredésnek helye nincs (Kézilabda)

Halljuk nap mint nap, hogy szebb rajtot, jobb eredményt vártak kézilabdázóinktól. Mindenki az eredményre gondol, s kevesen arra, hogy álljunk csak meg egy pillanatra, a két A-osztályos csapatunk a "sírból" tért vissza, s szinte mindent elölről kellett kezdenie, a helyi utánpótlásra és a szomszédból kölcsönkért játékosokra alapozva. Nincs könnyű dolguk tehát.