Kínál-lakás

2010. október 8., péntek, Apróhirdetések

Jövő utcai kétszobás tömbházlakás eladó. Telefon: 0730 532 444.

4237710

Állomás negyedi, földszinti kétszobás, bútorozatlan lakás kiadó/eladó. Telefon: 0744 626 602.

4237422

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1387
szavazógép
2010-10-08: Közélet - :

Zöldnapok Iris-koncerttel

Ma Sepsiszentgyörgyre érkezik egy karaván, mely a környezettudatosság fontosságára hívja fel a figyelmet. A rendezvény mától vasárnapig a Szent György téren és a kisstadion bejáratánál zajlik.
2010-10-09: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Színház
* A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Tár­sulata vasárnap játssza első alkalommal a sepsiszentgyörgyi színház nagytermében bérletes vendégjátékként Cse­hov Három nővér című darabját Keresztes Attila rendezésében: 15 órától a Katona- és Madách-bérleteseknek (a szabadon maradt helyekre jegyet lehet váltani) és 19 órától bérleten kívüli előadáson.