Elhalálozás

2010. október 14., csütörtök, Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
özv. BOGDÁN LUKÁCSNÉ
BÍRÓ TERÉZIA
életének 81., özvegységének 21. évében rövid szenvedés után elhunyt.
Temetése 2010. október 15-én, pénteken 14 órakor lesz a kézdivásárhelyi római ka­tolikus temetőben.
Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
2811

Részvétnyilvánítás
Őszinte részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak volt kollégánk, VADÁSZ SÁNDOR hegedűtanár elhunyta alkalmából.
A Plugor Sándor Művészeti Líceum munkaközössége
4238170

Köszönetnyilvánítás
Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, id. SZABÓ ÁRPÁD temetésén részt vettek, sírjá­ra virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Nyugodj békében, tata!
Bánatos özvegye, fia, unokái
4238187

Megemlékezés
Mély fájdalommal és soha el nem múló szeretettel gondolunk a nyolc éve elhunyt ELEKES SÁNDORRA. Nyu­godjék békében.
Szerettei
4238154

,,Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni, búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül, szívetekben tovább élhetek." Szomorúan emlékezünk arra a napra, amikor édesanyánk, id. AGSZIN ILONA egy éve örökre itt hagyott bennünket.
Szerettei
2803

Fájó szívvel emlékezünk a kézdivásárhelyi SZABÓ OTTÓ­RA, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Ez­úton mondunk köszönetet mindazoknak, akik elkísérték, sírjára virágot helyeztek, a megemlékező szentmisén részt vettek, részvétükkel fájdalmunkban osztoztak.
Szerettei
2810

"Odavan a mi szívünk öröme, elveszett a mi fejünk koronája, fáj most nekünk." Ma hat hete veszítettük el RÓZSA GYULÁT. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Bánatos özvegye, fiai, ­leánya és családja
4238174

Lassan elmúlt a nyár, és eljött ez a nap, mely számunkra fájdalmas marad. Mert e napon életed véget ért, bánatot hagyva ránk örökre elmentél. Hozzád már csak a temetőbe megyünk, a néma sírodra virágot helyezünk, és bánatos lelkünkkel rád emlékezünk, mert egy dolog van, ami a sírig vezet: szívünkben az örök emlékezet. Halálának nyolcadik évfordulóján emlékezünk a kilyéni ELEKES SÁNDORRA. Isten adjon neki csendes nyugalmat.
Fia, Endre és családja
4238178

Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó férjre és tatára, a sepsiszentgyörgyi SZŐCS BALÁZSRA halálának első évfordulóján. Áldott emlékét szívünkben örökre megőrizzük.
Bánatos özvegye, Rita
és családja
4238193

Fájó szívvel emlékezünk a vargyasi születésű sepsiszentgyörgyi ANDORKÓ FERENCRE halálának tizedik évfordulóján.
Szerettei
4238199

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-10-14: Család - Mózes László:

Csernus Imre: A támaszkodás zsákutca

Szombat este első alkalommal tartott előadást Sepsiszentgyörgyön dr. Csernus Imre magyarországi pszichiáter. A Szakszervezetek Művelődési Házának fűtetlen nagyterme zsúfolásig telt, A változások teremtő és pusztító hatalma című előadást a Mesterkurzus részeként hallhatta a közönség.
2010-10-14: Riport - B. Kovács András:

Patina és jogi gubanc (Magánosítás honi módra: Comalta Rt.)

Hagyományos helyén, az Olt utca nemrég szépen felújított patinás épületeinek egyikében székel a sepsiszentgyörgyi Comalta Rt. Ma szinte hihetetlen: elődje a nyolcvanas években ezer embernek adott kenyeret.