Elköltöztetik a korcsolyapályát

2010. október 15., péntek, Közélet

Néhány sepsiszentgyörgyi lakót zavart a múlt télen az Olt negyedben felállított korcsolyapálya, az Ág és Nicolae Iorga utca közötti játszótér körül lakók a korcsolyázók zajongása miatt elégedetlenek, s hogy környezetükből elköltöztessék a műjégpályát, aláírásgyűjtést is kezdeményeztek.

Igaz, népes azok tábora is, akiknek nagyon megfelelt a közeli korcsolyázóhely, de a további vitákat elkerülendő, a városvezetés úgy döntött, idén más helyszínen szerelik fel a pályát. Megfelelő terepet a fedett uszoda és a strand közötti közterületen találtak. A másik korcsolyapálya marad régi helyén, a Kisstadionban. (vop)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-10-15: Közélet - Iochom István:

Elvitték a bálványosi Muki medvét

Tegnap délelőtt lezárult egy évek óta zajló cirkusz. A kilenc éve a bálványosi Vár Pan­zió mögötti vasketrecben élő, 300—350 kg-os Muki mackót a me­gyei vadászegyesület képviselői je­lenlétében a zernyesti (Brassó me­gye) Libearty med­ve­re­zervátumba szállították.
2010-10-15: Közélet - :

Az orvosok nem sietnek

Megvásárolhatják a kovásznai családorvosok a rendelőket, ahol tevékenységüket folytatják. A Dózsa György és Cuza Vodă utcában levő rendelőket részletre vagy azonnali fizetéssel kaphatják meg az orvosok — erről döntött Kovászna város tanácsa.