BirlózásBarátság Kupa

2010. október 18., hétfő, Sport

Az 1987. október 15-re emlékeztek Brassóban ezzel a Ba­rátság Kupa versennyel, melyre tizenkét csapat nevezett a szomszédos megyékből és természetesen Brassóból. Ott voltak — ez csak természetes — a szentgyörgyi és a kézdialmási birkózók is.

Eredményeik:
l a Sepsiszentgyörgyi ISK: 1. helyezett: Orbán Norbert (30 kg), második helyezettek: Bara Béla Botond (28 kg), Bara Richárd (47 kg), Györfi Norbert (69 kg), 3. helyezett: Tóth Norbert (59 kg); csapatban: 2. a Sepsiszentgyörgyi ISK
l a kézdialmási birkózók (az ISK szatellitcsoportját képezik): 1. helyezett: Veress Zsolt (69 kg), 2. helyezett: Kelemen Arnold (30 kg), 3. helyezettek: Németh Bátor (35 kg), Veress István (69 kg). Gratulálunk valamennyiüknek! (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1433
szavazógép
2010-10-18: Sport - :

Kosárlabda

Menetel a Sepsi BC
Újabb fölényes győzelemmel erősítette meg vezető helyét a Sepsi BC női kosárlabdacsapata. Veres Attila együttese tegnap Kolozsváron 86:48-ra győzött a helyi Universitatea gárdája ellen. A háromszéki csapat az első perctől egyértelműsítette fölényét, és valamennyi negyedet nyerve győzött. A siker már ma folytatódhat, hiszen 15.30 órától Nagyvára­don lép pályára a Sepsi BC. (részletek a 4. oldalon)
2010-10-18: Sport - :

Az élbolyban végeztek (Asztalitenisz)

Konstancán rendezték meg a hét végén a 13—14 éves asztaliteniszezők őszi ranglistaversenyét.