Kosárlabda, A-osztályKolozsvári U—Sepsi BC 48—86

2010. október 18., hétfő, Sport

Újabb magabiztos szentgyörgyi győzelem a női kosárlabda-bajnokság A-osztályának 3. fordulójában: a Sepsi BC 86:48 (24:7, 22:9, 16:14, 24:18) arányban múlta felül Kolozsváron a helyi Egyetem csapatát. A szentgyörgyi csapat legeredményesebb játékosai: Ardelean 24 pont, Borş 13, Vass 12.

A forduló további eredményei: Északnyugati csoport: Temesvári Bega—Aradi ICIM 32—64, Gyulafehérvár—Szatmárnémeti VSK 59—82; Délkeleti csoport: Alexandria—Sportul Studenţesc 77—41, Craiova—Bukaresti Rapid 73—52, Bukaresti Olimpia—Brassói Galaktika 63—64. A Jászvásári Naţional állt.
Ma az A-osztályos női kosárlabda-bajnokság 4. fordulóbeli előrehozott találkozóján a Veres Attila irányította zöld-fehérek Nagyváradon vendégszerepelnek. A találkozóra 15.30 órától kerül sor az Antonio Alexe Arénában. A forduló további mérkőzései: Szatmárnémeti—Kolozsvár, Aradi ICIM—Gyulafehérvár, Alexand-ria—Craiova, Brassói Galaktika—Jászvásár, Rapid—Olimpia. A Temesvár és a Sportul áll. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1429
szavazógép
2010-10-18: Sport - Tibodi Ferenc:

Ügyeskedő szentgyörgyi fiatalok (Paintball)

A sepsiszentgyörgyi PPZ Kids nem kis meglepetésre a dobogó harmadik fokán fejezte be a Magyar Paintball Ligát, ez pedig jó ürügyet szolgáltatott arra, hogy újra foglalkozzunk a megyeszékhelyi paintballozókkal.
2010-10-18: Sport - :

Indul az utánpótlás-bajnokság (Kosárlabda, ifjúságiak)

A Sicul Basket SE és a Kovászna Megyei Tanfelügyelőség szervezésében, valamint a megyei tanács, a helyi önkormányzatok és a sportigazgatóság támogatásával hamarosan rajtol a háromszéki minikosárlabda-bajnokság. Az U12-es korosztályban meghirdetett viadalon fiú- és lánycsapatok vesznek részt.