KarateÖt érem Budapestről

2010. október 18., hétfő, Sport

Öt éremmel tértek haza a sepsiszentgyörgyi Shoto-Team Karate Club (edzők: Préda Csaba és Vass Hunor) sportolói az elmúlt hét végén Budapesten megtartott VI. Tatami Team nemzetközi karateversenyről.

A viadal egyben kvalifikáló megmérettetés is volt a februárban sorra kerülő Európa-bajnokságra. A megyeszékhelyi sportegyesület kilenc karatékával képviselte magát a tornán, s közülük ötnek sikerült a dobogóra is felállnia. Attl Róbert és Kiss Hunor ezüst-, míg Krizbai Csaba, Jakabos Róbert és Todor Balázs bronzérmet szerzett. A csapat többi tagja közül Lichtfusz Adolf és Opra Róbert negyedik lett, míg Bogdan Alexe és Veres László helytállóan harcolt. A versenyen 502 sportoló vett részt 58 klub színeiben. A Shoto-Team Karate Club köszöni támogatói — Bertis, Ervin Impex, Conta Kft. — és természetesen a szülők segítségét és bizalmát! A szentgyörgyi csapat következő viadalára előreláthatóan novemberben Szászrégenben kerül sor. (tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1421
szavazógép
2010-10-18: Sport - :

Indul az utánpótlás-bajnokság (Kosárlabda, ifjúságiak)

A Sicul Basket SE és a Kovászna Megyei Tanfelügyelőség szervezésében, valamint a megyei tanács, a helyi önkormányzatok és a sportigazgatóság támogatásával hamarosan rajtol a háromszéki minikosárlabda-bajnokság. Az U12-es korosztályban meghirdetett viadalon fiú- és lánycsapatok vesznek részt.
2010-10-18: Sport - :

Avatóünnepségre készülnek

Átadta az építőcég az új kommandói sportcsarnokot ― tudtuk meg Kocsis Béla polgármestertől. Az ünnepélyes avatóra rövid időn belül sor kerül.