Avatóünnepségre készülnek

2010. október 18., hétfő, Sport

Átadta az építőcég az új kommandói sportcsarnokot ― tudtuk meg Kocsis Béla polgármestertől. Az ünnepélyes avatóra rövid időn belül sor kerül.

A sportcsarnok nagyot lendíthet a község sportéletében, sőt, többletbevételek forrása is lehet. Kommandón már évtizedekkel ezelőtt felvetődött egy edzőközpont építésének ötlete ― mondta az elöljáró. A tiszta környezet, egészséges, magaslati levegő, víz kitűnő körülményeket biztosíthatna egy edzőközpontnak. Nagyobb sportcsarnokot is ki lehetne használni ilyen célra ― nyilatkozta korábban a polgármester. Jó hír, hogy hamarosan Kommandón is használhatók lesznek a Cosmote hálózatban működő mobiltelefonok. A szolgáltató már felállította az antennát, hamarosan az üzembe helyezésre is sor kerülhet. A mobiltelefon-összeköttetés létfontosságú a hegyek között, a kábeles telefon téli időszakban sokszor használhatatlan, a drótok könnyen szakadnak a hó súlya alatt. A viharokban kidőlő fák miatt is megszakadhat a kapcsolat a külvilággal, telefon hiányában mentőt sem lehet hívni Kommandóra. (Bokor)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1420
szavazógép
2010-10-18: Sport - :

Öt érem Budapestről (Karate)

Öt éremmel tértek haza a sepsiszentgyörgyi Shoto-Team Karate Club (edzők: Préda Csaba és Vass Hunor) sportolói az elmúlt hét végén Budapesten megtartott VI. Tatami Team nemzetközi karateversenyről.
2010-10-18: Sport - :

Kikaptak a lányok (Bowling, megyei bajnokság)

A megyei bowlingbajnokság mindkét női csapata kikapott a pontvadászat 4. fordulójában: a Baby Sisters a Prodspicommal szemben maradt alul, a NőKezek pedig a Trio Bodok áldozatai lettek. Újra szoros meccset játszott a Mikósokk, s újra győzni tudott.