MotorsportHarmadik lett Tompa

2010. október 21., csütörtök, Sport

Az idei utolsó nemzetközi megmérettetésen bronzérmet szerzett a sepsiszentgyörgyi Tompa Krisztián, aki az elmúlt hét végén a magyarországi Pannonhalmán megrendezett motokrossz Közép-Európa-bajnokság idényzáró futamán vett részt.

A 65 cm3-es géposztályban versenyző háromszéki a sorozat hat versenyéből mindössze háromban vett részt, így összetettben az erős középmezőnyben zárt. Bár közeledik a szezon vége, Krisztián még nem pihenhet meg, hiszen október 24-én ott lesz az Ozsdola Kupán. A viadalon előreláthatóan a hazai legjobb motokrosszosok mellett több külföldi versenyző is részt vesz.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1387
szavazógép
2010-10-21: Sport - :

Tisztes helytállás a Mecsek-ralin (Autósport)

A rangos Mecsek-ralin versenyzett a hét végén a Sonic Motorsport párosa — a Szabó Csongor, Marcus Andreoiu kettős. Hazatértük után beszélgettünk el a pilótával, Csongorral.
2010-10-21: Sport - :

II. Nagyajtai Terepjárós találkozó

A megyeszékhelyi Autó Crono Egyesület október 23—24-én tartja második nagyajtai terepjárós találkozóját és versenyét.