Teremlabdarúgás, I. ligaSzabadság focival

2010. október 21., csütörtök, Sport

Annak ellenére, hogy a román teremlabdarúgó-válogatott Bra­zíliában vendégeskedik, és a teljes I. ligás futsalos mezőny kényszerpihenőn, a KSE október 24-én bajnoki mérkőzést játszik.

A kézdivásárhelyiek vásárnapi ellenfele az Alexandriai U lesz, a találkozóra pedig a céhes városbeli sportcsarnokban kerül sor 16 órától. A két együttes jól ismeri egymást, hiszen az elmúlt szezonban mindketten a II. ligában játszottak, és négyszer is megmérkőztek egymással. Ezekből a találkozókból kettőt a háromszéki alakulat nyert meg, kettőn pedig a teleormáni egyesület győzedelmeskedett. Tehát érdekesnek ígérkezik a két újonc hétvégi párharca, és bízunk abban, hogy KSE-s diadallal ér majd véget az összecsapás.
Ha már szót ejtettünk a román nemzeti csapatról, említsük meg a brazíliai Grand Prix 2010 nevet viselő felkészülési tornán szereplő együttes eddigi eredményeit: Argentína—Romá­nia 2—2, Románia—Katar 4—1.(tif)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-10-21: Sport - :

Rangadót nyert Szotyor (Labdarúgás, V. liga)

És ezzel felvette a lépést az élen haladókkal: Bodzafordulóval és Nagybaconnal. Közben mozgolódás támadt a képzeletbeli dobogó közvetlen közelében tartózkodó csapatok körében — Kökös idegenben nyert, a Nemere hazai pályán diadalmaskodott, egyedül Hidvég nem élt a rendező előnyével, s hajtott zászlót Kilyén előtt.
2010-10-21: Család - Jártó Kocsis Edit:

Csigacsalogató (Doktor Bubó esetei)

A tévé hetek óta hirdette fő műsoridőben, a rádió harsogta reggeltől estig, és Kerekerdőn a csapból is az folyt, hogy takaros, csinos, szép, házias, de szerény csigalányok jelentkezését várják, akik szívesen lennének Csigaházi Csongor, a híres porceláncsiga feleségei.