Rablótámadókat fogtak

2010. október 27., szerda, Közélet

A sepsiszentgyörgyi bíróság két rablótámadás gyanúsítottjainak 29 napos vizsgálati fogságba helyezését rendelte el — tájékoztatott a rendőrségi szóvivő.

A sepsiszentgyörgyi K. Ernő Lászlót (23) és B. Nimród Ferencet (19) azzal gyanúsítják, hogy augusztus 8-án éjszaka szórakozóhelyről egyedül hazatérő fiatalt támadt meg, elvette pénztárcáját, iratait és mobiltelefonját. D. Gheorghe (24) és D. Marius (21) mikóújfalusi lakos azért került fogdába, mert vasárnap este negyed tizenegy körül Sepsiszentgyörgyön megvert egy férfit, és elszedte a holmiját. (p. m.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1404
szavazógép
2010-10-27: Közélet - :

Koponya az Olt partján

Három éve sikertelenül folyó nyomozásnak vethet véget, ha azonosítják a sepsiszentgyörgyi vámhivatal közelében júniusban talált koponyát.
2010-10-27: Világfigyelő - :

Módosítani kell a szlovák nyelvtörvényt (Elkészült a velencei bizottság jelentése)

Figyelembe kell venni a Velencei Bizottság szlovák államnyelvtörvénnyel kapcsolatos bírálatát — véli a kisebbségekért felelős miniszterelnök-helyettes, Rudolf Chmel, aki emlékeztetett, a testület véleményét maga Pozsony kérte tavaly szeptemberben.