Elhalálozás

2010. október 27., szerda, Elhalálozás


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a bölöni
id. VAJDA LAJOS
volt magyar csendőr
életének 94., házasságának 67. évében csendesen elhunyt.
Temetése 2010. október 28-án, csütörtökön 13 órakor lesz a családi háztól.
A gyászoló család
7002


Mély fájdalommal, Isten akaratába belenyugodva tudatjuk, hogy a drága jó férj, szerető édesapa, testvér, apatárs, após, rokon, szomszéd, jó barát, a vargyasi születésű
ANDORKÓ JENŐ
életének 58., boldog házasságának 35. évében türelemmel viselt betegség után 2010. október 25-én csendesen megpihent.
Temetése 2010. október 28-án, csütörtökön 14 órakor lesz unitárius szertartás szerint a sepsiszentgyörgyi közös temetőben.
Gyászoló szerettei
1151/b


Megemlékezés


Szomorú szívvel emlékezünk a kálnoki TÉGLÁS ÁRPÁDRA halálának második évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.
Szerettei
1148/b


Minden évben eljön az a nap, mely számunkra fájó emlék marad. Minden mulandó ezen a világon, mint a harmat a letört virágon. Csak egy van, ami a sírig vezet, szívünkben az örök emlékezet. Keményen viselted fájdalmas terhedet, de mégis eljött a vég, búcsút sem vettél. Szíved nemes volt, kezed dolgos, életed nagyon, de nagyon nehéz. Álmod legyen csendes. Egy éve már, hogy itthagytál, számunkra pótolhatatlan maradtál. Csendes temető halk susogása, kimegyünk sírodhoz, ez maradt számunkra. Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a pótolhatatlan, drága jó férjre, felejthetetlen, drága jó édesapára, nagytatára és apósra, a rétyi VARGA VILMOSRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke szívünkben örökké élni fog.
A gyászoló család
4238554


Örök hiányát érezve emlékezünk szeretett testvéremre, id. SZABÓ ANDRÁSRA halálának kilencedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Fájó szívű testvére, Irén
és családja
4238600


Szomorú szívvel, soha el nem múló fájdalommal emlékezünk id. SZABÓ ANDRÁS­RA halálának kilencedik évfordulóján. Nyugalma legyen csendes.
Szerető családja
4238601


Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet, amit tőlünk senki el nem vehet. Fájó szívvel emlékezünk a bölöni születésű sepsiszentgyörgyi UZONI ERZSÉBETRE halálának kilencedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A Karsai és a Sikó család
4238615


Szemünkben könnyel, szívünkben fájdalommal állunk egy néma sírnál. Egy csendes őszi délután életed véget ért, bánatot hagyva ránk örökre elmentél. Megállt egy szív, mely élni vágyott, pihen két kéz, mely dolgozni imádott. Egy éve a sepsiszentgyör­gyi id. GYÖRGYJAKAB ANDRÁST a kegyetlen halál kiragadta családja köréből. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei

4238621


Fájó szívvel emlékezünk a nagyborosnyói SZABÓ LÁSZLÓNÉRA halálának első évfordulóján. Emlékét szívünkben mindig őrizzük.
Szerettei
4238624


Fájó szívvel emlékezünk id. KOPACZ FERENCRE, akit ma két éve kísértünk utolsó útjára.
Szerettei
4238629


Imádtad családod, mindenkit szerettél, az volt boldogságod, ha örömet szereztél. Fájó szívvel emlékezünk a ma kilenc éve elhunyt sepsiszentgyörgyi UZONI ERZSÉBETRE. Pi­he­nése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4238612

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-10-27: Magazin - :

Film Harry herceg ,,tálib fogságáról”

Az afganisztáni tálib lázadók fogságába esett Harry herceg, a brit uralkodó unokája — legalábbis a Channel 4 brit kereskedelmi tévécsatorna ,,doku-drámájában", amelynek készítői már jóval az október 21-i bemutató előtt komoly bírálatok kereszttüzébe kerültek.
2010-10-28: Apróhirdetések - :

Apróhirdetések

Kínál-lakás
Bölönben a főút mellett ház 10 000 euróért sürgősen eladó. Telefon: 0748 787 817.
4238638